Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

2020. december 24. |

Van olyan, hogy egyszerre kényelmes és elegáns fehérnemű…? A válasz egyértelműen igen, hiszen a sloggi legfontosabb alapelve a kompromisszummentes kényelem, amiről még a limitált ünnepi kollekció darabjaiban sem kell lemondanunk. A tökéletes komfort a fehérneműkben található folyamatos innovációknak köszönhető, amelyek mind az anyagban, mind a kivitelezésben megtalálhatóak.

A Zero Feel fehérneműk 2017-es óriási sikernek örvendő bemutatását követően továbbra is töretlenül népszerűek, hiszen az innovatív, 360 fokban rugalmas anyagának, valamint a varrás és merevítő nélküli széleinek köszönhetően még egy hosszú nap után sem hagy nyomot a testen. Pont ezért az elmúlt időszak otthon töltött napjai során is szuper társa volt a nőknek, home office ide vagy oda. A Zero Feel az ünnepi időszakban limitált, ezüst pöttyös téli mintát kapott, így akár a karácsonyi ruhatárunkat is feldobhatjuk vele.

A Zero Feel megszokott, letisztult szabásvonalait a prémium Zero Feel Signature kollekció darabjaiban finom csipkés berakások teszik különlegessé, amelyek Iszak Eszti nagy kedvencei lettek: „Végre nem kell kompromisszumot kötnöm a szép és kényelmes között, köszi sloggi.” A varrás nélküli kialakítás és a bordó szín miatt ünnepélyesen kényelmes megjelenést kölcsönöz, így nem baj, ha idén az ünnepek szokatlanul inaktívan, főleg az otthonunkban zajlanak majd, a fehérneműt már megtaláltuk hozzá.

Természetesen a klasszikus „kis feketéről” sem kell lemondanunk télen, ráadásul egy kis arannyal kombinálva tökéletes karácsonyi hangulatot teremt a sloggi prémium S by sloggi kollekciójának Symmetry Holiday szériája. Dallos Bogi, a sloggi nagykövete is erre esküszik: „Szuper kényelmes ünnepek, az igazi érezhetetlen érzés ünnepi köntösben.” A fekete színt az arany szegélyek és a finoman csillogó anyag teszi izgalmassá.

Fedezd fel a sloggi kényelmes kollekcióját a sloggi üzletekben – Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plazában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban. Ráadásul ha most feliratkozol a sloggi hírlevelére az üzletekben található Ipad-ek segítségével, még a leárazott termékekből is -10% kedvezményt kapsz.

www.sloggi.com/hu

https://www.facebook.com/sloggi.hu

https://www.instagram.com/sloggi_hungary/

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera