Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

2020. december 24.
Van olyan, hogy egyszerre kényelmes és elegáns fehérnemű…? A válasz egyértelműen igen, hiszen a sloggi legfontosabb alapelve a kompromisszummentes kényelem, amiről még a limitált ünnepi kollekció darabjaiban sem kell lemondanunk. A tökéletes komfort a fehérneműkben található folyamatos innovációknak köszönhető, amelyek mind az anyagban, mind a kivitelezésben megtalálhatóak.

A Zero Feel fehérneműk 2017-es óriási sikernek örvendő bemutatását követően továbbra is töretlenül népszerűek, hiszen az innovatív, 360 fokban rugalmas anyagának, valamint a varrás és merevítő nélküli széleinek köszönhetően még egy hosszú nap után sem hagy nyomot a testen. Pont ezért az elmúlt időszak otthon töltött napjai során is szuper társa volt a nőknek, home office ide vagy oda. A Zero Feel az ünnepi időszakban limitált, ezüst pöttyös téli mintát kapott, így akár a karácsonyi ruhatárunkat is feldobhatjuk vele.

A Zero Feel megszokott, letisztult szabásvonalait a prémium Zero Feel Signature kollekció darabjaiban finom csipkés berakások teszik különlegessé, amelyek Iszak Eszti nagy kedvencei lettek: „Végre nem kell kompromisszumot kötnöm a szép és kényelmes között, köszi sloggi.” A varrás nélküli kialakítás és a bordó szín miatt ünnepélyesen kényelmes megjelenést kölcsönöz, így nem baj, ha idén az ünnepek szokatlanul inaktívan, főleg az otthonunkban zajlanak majd, a fehérneműt már megtaláltuk hozzá.

Természetesen a klasszikus „kis feketéről” sem kell lemondanunk télen, ráadásul egy kis arannyal kombinálva tökéletes karácsonyi hangulatot teremt a sloggi prémium S by sloggi kollekciójának Symmetry Holiday szériája. Dallos Bogi, a sloggi nagykövete is erre esküszik: „Szuper kényelmes ünnepek, az igazi érezhetetlen érzés ünnepi köntösben.” A fekete színt az arany szegélyek és a finoman csillogó anyag teszi izgalmassá.

Fedezd fel a sloggi kényelmes kollekcióját a sloggi üzletekben – Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plazában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban. Ráadásul ha most feliratkozol a sloggi hírlevelére az üzletekben található Ipad-ek segítségével, még a leárazott termékekből is -10% kedvezményt kapsz.

www.sloggi.com/hu

https://www.facebook.com/sloggi.hu

https://www.instagram.com/sloggi_hungary/

Promóció