Légy a saját kozmetikusod! Ebben segít a Revitalift Filler Bőrfeltöltő Hyaluron szérum

2021. március 17.
A mostani vírushelyzeteben egyre nehezebb kozmetikushoz eljutni, így még nagyobb hangsúlyt kap az otthoni bőrápolás. Szerencsére a drogériákban már a micellás lemosóktól az ampullás kúrákig rengeteg terméket találunk, ami a legújabb innovációkkal segíti, hogy bárki a maga kozmetikusaként kényeztesse otthon az arcbőrét. Hódítanak manapság a szérumok, hiszen koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat a látványosabb eredményért.

Revitalift Filler bőrfeltöltő hialuron szérum a L’Oréal Paris arckrémei közül a legmagasabb koncentrációban tartalmaz hialuronsavat a bőr teltebb megjelenéséért és a ráncok feltöltésének elősegítéséért. Fibroxyl növényi kivonatot tartalmaz, amely fokozatosan elősegíti a bőr teltebb és fiatalosabb megjelenését. Napról napra a bőr feltöltöttnek, újraformázottnak tűnik, a láthatóan fiatalosabb megjelenésért. A 1,5% tiszta hialuronsavat tartalmazó ránctalanító szérum nemcsak nedvességgel tölti fel a bőrt, egyedi formuláját úgy fejlesztették ki, hogy intenzív feszesítő hatással is bír. Már egy használat után a bőrt hidratáltabbá teheti, feltölti az apróbb barázdákat, ráncokat, az arc rugalmasabbnak, simábbnak tűnik. Rendszeres használat mellett pedig fokozatosan csökkentheti a ráncokat. Használatakor alapos arctisztítást követően vigyen fel 2-3 csepp szérumot a bőrre, a nyakra és a dekoltázs területére.

Mit kell tudni a szérumról? Ez a folyékony állagú szérum nagy koncentrációban tartalmazza a bőrnek szükséges hatóanyagokat és bármely életkorban tökéletesen beilleszthető a mindennapi bőrápolási rutinba. A szérum intenzív hidratáló tulajdonságainak köszönhetően használható önmagában, de ha szükséges, használhatjuk utána kedvenc hidratálókrémünket is. Könnyed textúrája nem zsírosítja a bőrt és gyorsan beszívódik a bőrbe, így tökéletes sminkalap is egyben.

A Revitalift termékek egy teljes körű bőrápolási rendszert alkotnak, így bőrünk friss és fiatalos maradhat minden nap. A maximális táplálásért használjuk együtt a Revitalift szérumot, a szemkörnyékápolót, illetve a nappali/esti bőrápoló krémet. Amikor bőrünknek extra feltöltésre van szüksége, használjuk a Revitalift Filler 7 day cure replumping ampullákat.

Promóció