Vigyázz, kész, teszt: ünnepi szépségbox a 65 éves kozmetikai márka bestseller termékeivel

2021. május 17.
Intenzíven tápláló éjszakai maszk, rózsakivonattal kényeztető tonik, kollagéntermelést aktiváló arckrém és tökéletesen szétválasztott pillákat biztosító szempillaspirál – csak néhány a Babor 65. születésnapja alkalmából kiadott szépségboxából. Az elegáns díszdobozban érkező termékválogatás mind a tíz tagját kipróbáltuk.

Mivel a kozmetikumok és az adventi kalendáriumok is a gyengéim, lelkendezve fogadtam néhány évvel ezelőtt a trendet, hogy már a beauty brandek kínálatában is találhatók olyan összeállítások, amelyek a karácsony előtti várakozás időszakát teszik – szó szerint – szebbé. Ezekkel igazából egyetlen bajom szokott lenni (ugyanaz, mint a csokoládét rejtő verziókkal): nem bírom megállni, hogy egy nap csupán egy ablakocskát nyissak ki… Amikor a kezeim közé került a Babor születésnapi szépségboxa, azt éreztem, olyan, mintha karácsony lenne. Amikor pedig feltárult előttem a könyvszerűen kinyitható díszdoboz, már biztos voltam benne, hogy ez még annál is jobb.

A tíz, számozott dobozocskát rejtő box elsőre tényleg egy adventi kalendárium látszatát keltette, viszont ez nem tette próbára a türelmemet – azon nyomban kibonthattam mind a tízet. Már csak azért is volt jó döntés egyből kicsomagolni mindet, mert így világossá vált, hogy egy komplett szépségrutin hozzávalóit tartalmazza a szépségbox. Már nyúltam is a kozmetikai hajpántom után, hogy eltüntessem az arcomba lógó hajtincseket, és megkezdjem a Babor sztártermékeinek a tesztelését.

Hy-Öl hidrofil tisztító olaj & Phytoactive Hydro Base ápoló növényi kivonat

Az arctisztító duó az egész napon át bombabiztosan tartó sminkemet is könnyedén eltávolította, a festékekből semmi nem hagyott, az arcomhoz mégis kifejezetten gyengéd volt. Nem feszült és húzódott utána a bőröm, a természetes olajok (szója, szezámmag, földimogyoró) és a gyógynövény-esszenciák (menta, nyírfa, rozmaring) kombinációjának az illata pedig még az idegeimet is kisimította.

Cleansing Rose Toning Essence tonizáló minden bőrtípusra

Az egyszerre nyugtató és frissítő, rózsavízből készült arctonikkal tisztítás és hámlasztás után is áttöröltem az arcom. A bőröm azonnal ragyogóbbnak tűnt tőle – köszönhetően a benne található értékes anti-ox komplexnek.

Enzyme Cleanser vitalizáló tisztítópor arcra

Varázslónak éreztem magam, amikor ezt az enzimes tisztítót használtam. Néhány csepp vízzel elkeverve a porból hab, a kissé érdes felületű bőrömből pedig sima és selymes tapintású babaarc lett. A finom szemcsés tisztító- és hámlasztópor további előnye, hogy C-vitamint is tartalmaz.

Collagen Booster Ampoules hatóanyag-koncentrátum

A Babor nagyágyú az ampullák terén, a nagy dózisú aktív összetevőknek az erejét pedig vétek is lenne kihagyni a bőrápolásból. A szépségboxban három ampulla is található, amelyek mindegyike a rugalmasságvesztés ellen vethető be. Egy adagból bőven jutott a nyakamra és a dekoltázsomra is, a bőrömön képződő nedvesség-filmréteg pedig egész napos hidratáltságot biztosított.

Doctor Babor Cleanformance Renewal Overnight Mask krémmaszk

Szépülni alvás közben? A lehető legjobb kombináció. Ez a gazdag texturájú éjszakai krémmaszk bizony azt ígéri, hogy kisimítja és ellazítja a bőrt reggelre – köszönhetően az almából kivont természetes pektinnek, a pre- és probiotikumok magas koncentrációjú keverékének és a fakéreg-kivonatnak. Bár éjszaka a kutyám többször is felkeltett, a természetes összetevők így is serényen dolgoztak, és a bőröm üdébbé, fiatalosabbá vált reggelre – mintha zavartalanul aludtam volna vagy 12 órát.

Reversive Eye Cream szemkrém

Fiatalság aktiváló szemkörnyékápoló – már az elnevezés is megnyerő, hát még, ha elkezdem sorolni, mit tud! Feszesíti, megemeli a felső szemhéjat, ettől a tekintet kinyílik, plusz hatásos a rugalmasságvesztés és ráncosodás ellen is. Szemsmink alatt is jól viselkedett, éjszakára pedig remekül bevált szemmaszkként is.

Doctor Babor Collagen Booster Cream arcápoló krém

Harminc felett engem már nem vesz le a lábamról egy krém anélkül, hogy ne tartalmazna feszesítő összetevőket. Ebben az arcápolóban egy multiaktív hialuronsav-komplex és tengeri kollagén gondoskodik a bőr intenzív hidratálásáról és a rugalmasság megtartásáról. Használata után az arcom tényleg érezhetően feszesebb lett.

Essential Care Lip Balm ajakbalzsam

Azon túl, hogy tudja a dolgát – természetes olajokkal és tápláló viaszokkal puhává és ápolttá varázsolja a száraz, cserepes ajkat –, még a csomagolása is elragadó. Az ezüstszínű dolgok a gyengéim.

SPA Shaping Hand Cream kézkrém

Tegye fel a kiszáradt kezét, akinek a kézfejét megviseli az állandó fertőtlenítőhasználat! Az én kacsóm már bársonyosan puha tapintású, ez a pillanatok alatt felszívódó kézkrém ugyanis tele van tápláló – és különleges nevű –, természetes összetevőkkel, mint a francia szamárbogáncs vagy a barkócaberkenye.

Babor Perfect Separation Mascara szempillaspirál

Komoly elvárásokat szoktam a szempillaspirálokkal szemben támasztani: tegyék hosszabbá, dúsabbá a pilláimat, de anélkül, hogy csomós hatású lenne a végeredmény. A Babor szilikonkefés terméke minden kívánalmamat teljesítette, így beköltözhetett a sminkes táskámba.

Bővebb infó ITT!

Promóció