Ezt használd síkosító helyett, hogy élvezetes legyen az együttlét (x)

2021. október 01.
Ahhoz, hogy a szex mindkét fél számára élvezetes legyen, fontos, hogy odalent minden olajozottan működjön... De mi van akkor, ha hiába kívánod a párodat, mégsem tudsz benedvesedni? Rögtön síkosítóért nyúltok? És mi történik legközelebb? Mutatunk egy hatékony és hosszú távú segítséget, amivel tartósan kellemessé tehetitek az intim perceket!
szex

Ha fáj a szex

A hüvelyszárazsággal kapcsolatban rengeteg tévhit él a fejekben – például az, hogy kizárólag, a változókorú, vagy idősebb nőket érinti. Ez azonban nem igaz. A probléma mögött általában hormonális okok húzódnak, amik ugyanúgy előfordulhatnak a fiataloknál is – például, amikor a fogamzásgátló szedése miatt megváltozik a nők hormonszintje. Sőt, nagyon sok nőnél a várandósság alatt vagy éppen a szülés utáni szoptatási időszakban jelentkezik a probléma, szintén az ilyenkor bekövetkező hormonális változások miatt. De bármikor is jelentkezzen, a hatása minden életkorban vagy élethelyzetben ugyanolyan lesz: kellemetlenné teszi az együttléteket, vagy ami még rosszabb, a hüvelyszárazság miatt a szex egyenesen fájdalmassá válik.

szex

Mi a baj a síkosítóval?

A legtöbben az ilyen helyzetekben rögtön síkosítóért nyúlnak, ám fontos tudni, hogy ezek a készítmények a valódi problémát nem oldják meg. Igaz ugyan, hogy a síkosítók átmenetileg tényleg képesek enyhíteni a hüvelyszárazság okozta kellemetlenségeket az együttlétek során, ám a hangsúly az „átmenetin” van: ezek a kenceficék csak időlegesen biztosítják odalent a nedvességet, miközben a hálószobán kívül jelentkező gondokkal szemben hatástalanok. Pedig a hüvelyszárazság nem kizárólag szex közben tud kellemetlenséget okozni: az intim területen jelentkező folyamatos feszülő-viszkető érzés napközben sem hagyja nyugodni az érintetteket. Ezen pedig aligha fog segíteni a szex közben, alkalmanként használt síkosító.

Keress hosszú távú segítséget!

Szerencsére a patikákban vény nélkül is a rendelkezésre állnak olyan készítmények, amelyekkel hatékonyan és tartósan kezelhető a hüvelyszárazság. Ilyen hormonmentes készítmény a Cikatridina hüvelykúp, amely természetes eredetű összetevői, a hialuronsav és a gyógynövények révén képes hidratálni és helyreállítani a hüvelyhámot, így segít enyhíteni a kellemetlen tüneteteket. Ez nagy előny a síkosítókkal szemben, amelyek általában víz-vagy szilikonbázisúak, és többnyire nincs hüvelyhámot regeneráló összetevőjük, így csak pillanatnyi, az együttléteket könnyítő hatásuk van. Használatuk is eltérő, hiszen a Cikatridinát kúraszerűen kell alkalmazni: esténként, az együttléttől teljesen függetlenül kell felhelyezni egy kúpot, és a kezdeti, napi rendszerességű kúrát követően a kezelés szükség szerint folytatható hosszú távon is.

cikatridina-doboz-20-nagyitos

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A Cikatridina hüvelykúp fő összetevője, a hialuronsav, egy kiváló hidratálóképességű anyag, ami nem véletlenül található meg a drága, márkás arckrémekben is. Ahogyan az arcbőrödet, úgy a „láthatatlan” intim szöveteidet is képes újra nedvességgel feltölteni. A kúp emellett többféle gyógynövény ápoló kivonatát is tartalmazza, amelyek hámosító és gyulladáscsökkentő hatásúak. A készítmény teljesen hormonmentes, ezért várandós vagy szoptatós kismamák is biztonsággal használhatják – viszont erről természetesen egyeztetniük kell a kezelőorvossal.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció

Fotó: Shutterstock