Te mire vagy képes két perc alatt?

2021. október 13.
Két perc alatt minden megváltozhat. Egy véletlen találkozás egy rég nem látott ismerőssel, vagy egy új ismeretség, és az egész életed új irányt vehet. Nem feltétlen kell ennyire nagy léptékben gondolkodni, azonban 2 perc, amit önmagadra szánsz megváltoztathatja az egész napodat.

Statisztikák szerint ennyi idő alatt világszerte több mint 120 esküvő zajlik. A felhasználók több mint 700.000 storyt osztanak meg instagramon. A ZOOM több mint 400.000 felhasználót számlál a találkozókon. Több mint 500 kisgyermek szüleik. 10 milliónál is több telefonbeszélgetés zajlik. Az univerzum pedig mintegy 1777km-rel tágul.[1]

Mondhatjuk tehát, hogy 2 perc alatt minden megváltozhat. Egy véletlen találkozás kapcsán egy rég nem látott ismerőssel, vagy akár egy új ismeretség révén, az egész életed új irányt vehet. Nem feltétlen kell ennyire nagy léptékben gondolkodni, azonban 2 perc, amit önmagadra szánsz megváltoztathatja az egész napodat.

Az innovatív ageLOC Boost™ rendszer felfedi bőröd  legragyogóbb  formáját napi mindössze két perc alatt. És biztosra veheted, hogy bőröd csodálatosan szép látványt fog nyújtani! Mégis a legfontosabb, hogy hogy érzed magad a bőrödben: gondtalanul, magabiztosan, mindenre készen.

Mitől olyan egyedi ez a készülék és a hozzá tartozó Activating Serum (aktiváló szérum)? A Nu Skin, a világ első számú otthoni szépségápolási eszközrendszer márkája[2] ismét egy függő szabadalommal rendelkező újdonságot dobott piacra. A rendszer kulcsa a mögötte álló innovatív technológia.

Az ageLOC Boost™ eszköz szakaszos, változó impulzsokat küld a bőrbe, másodpercenként nyolcszor. Az impulzusok töltése kiegyensúlyozott, vagyis minden 2,4 másodperc alatt a töltés negatívról pozitívra vált át. Az Activating Serum összetevőivel a mikroáram optimalizálja és élénkíti a bőrt a fiatalos megjelenés érdekében.

nuskin-kep

Az összetevők között találhatunk ragyogást fokozó elemeket (tengerpartililiom-kivonat, C-vitamin, niacinamid), feszesítő keveréket (alma-kivonat, lencse-kivonat, görögdinnye-kivonat, kétféle hialuronsav) valamint ausztrál citromot, ami a hámlasztást segíti elő. Utóbbi azért fontos, mert támogatja a sejtmegújulási folyamatot ezáltal pedig hozzájárul a ragyogóbb, fényesebb és fiatalosabb kinézetű bőrhöz.

“A Nu Skin kutatói nem hiába ezeket az összetevőket választották ki, ugyanis felismerték, hogy főként a fiatalabb vásárlók igényei az utóbbi időben megváltoztak. Öregedésgátló, ránctalanító, azaz anti-ageing termékek helyett olyat választanak, ami fokozza bőrük ragyogását, valamint üdébb, puhább és simább megjelenést biztosít.[3]” – magyarázza Juhász Bianka, a Nu Skin termékszakértője.

“Ezek a kivonatok képesek kiemelni a bőr természetes szépségét különleges összetételük által. Például az almakivonat természetes módon tartalmaz nátrium-laktátot és poliszacharidokat, míg a lencsekivonat B5-vitamint és triszacharidokat, amelyek fokozzák a bőr hidratációját, ezáltal teltebb, rugalmasabb megjelenést eredményezve. “

Az eredmények önmagukért beszélnek: klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy mindössze napi 2 perc használatot követően az olyan bőrjellemzők mint rugalmasság, teltség, feszesség vagy épp puhaság tekintetében látványos javulás tapasztalható.[4]

A használata egyszerű: az érintőfelületen egyszer végigsímítva ujjunkkal bekapcsoljuk a készüléket. 3 csepp szérumot csepegtetünk a készülékre, majd az arc egyik oldalán eldolgozzuk. A felvitel megkezdéséhez ismételten végigsimítjuk az ujjunkat az érintőfelületen. Az arcunkon pedig felfelé és kifelé irányuló mozdulatokat végzünk a készülék használata során. Ugyanígy járunk el az arc másik felén is, majd a készülék automatikusan kikapcsol.

Könnyen beépíthető tehát a mindennapos szépségápolási rutinba, hogy magabiztosan tündökölhess bőröd rejtegetése nélkül.

További információk: www.nuskin.com 

Promóció

[1] https://www.visualcapitalist.com/every-minute-internet-2020/https://visual.ly/community/Infographics/lifestyle/15-shocking-things-happening-every-minute
[2] Forrás: Euromonitor International Limited; kiskereskedelmi érték (RSP); összes csatorna; 2017-2020. A szépségápolási rendszerek olyan otthoni bőr-szépségápolási eszközök, amelyek használata kizárólag egy ugyanazon márkához tartozó, helyi alkalmazású termékkel együtt lehetséges, vagy azzal együtt javasolt. Az állítások valódisága egy 2021 januárja és márciusa között végzett, Euromonitor fogyasztói kutatáson és módszertanon alapul. Az otthoni bőr-szépségápolási eszközök értékesítése magában foglalja a Passport adatbázisban meghatározott elektromos arctisztítók értékesítését. Ez a kategória nem foglalja magában a hajápoló és -vágó készülékeket, testborotvákat és szájápolási eszközöket.
[3] Forrás: Vox, The fall of “anti-aging” skin care, September 2018.
[4] **Az eredmények egy független professzionális in vivo fogyasztói felmérésből származnak, amelyben 12 héten keresztül 32, 25 és 40 év közötti nő használta naponta az ageLOC Boost rendszert. A tanulmány végén a résztvevők bőrének megjelenése a kezdethez képest 90%-kal rugalmasabbá, 103%-kal teltebbé, 104%-kal feszesebbé és 75%-kal ragyogóbbá vált. Mindezek mellett a bőr puhasága 64%-kal, egyenletessége pedig 66%-kal javult.