Elmerülés a holisztika világában

2022. április 25.
Számos okot felsorolhatnánk, hogy miért érdemes idén Bükfürdőre menni pihenni, vagy csak egy hosszú hétvégét eltölteni a Caramell Premium Resort****superior-ban.

Távol-keleti stílusjegyek, finom elegancia és harmónia. 4 épületszárnnyal, 4000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness részleggel, egészség központtal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel várja kedves vendégeit a szálloda.

A színes kikapcsolódási lehetőségek között mindenki megtalálja a kedvére való programot: gyermek-pancsoló, változatos szaunavilág, bowling pálya, ízléses bárok, saját cukrászműhely és egyedülálló gasztronómiai világ biztosítja a pihenést és szórakozást. A kikapcsolódás az egész család részére garantált: a kicsiket animációs foglalkozások, míg szüleiket testi lelki egyensúllyal kapcsolatos kezelések várják.

Harmonikus wellness- és masszázsvilág

 A Caramell Premium Resort a teljesség harmóniáját nyújtja vendégei számára, hogy elmerüljenek a valódi luxus élményében és átélhessék a testi-lelki megújulást. A háborítatlan wellness élményt a nagy alapterület, különleges illatok, vízfüggönyök és egzotikus fényhatások teszik elemi erejűvé. A Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket, valamint fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

Kulináris gasztronómiai élmények

 Az ételek elkészítése során – legyen szó a nap bármely étkezéséről – elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű egészséges alapanyagokból készült kompozíciók kerüljenek a tányérra. Az étkezések során kínált süteményeket és házi készítésű desszerteket a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik a cukrászmesterek. A cukrászda kiváló édesség iránti határtalan rajongásából és szeretetéből szeretne eljuttatni egy kicsit vásárlóinak is, elrejtve ezt minden egyes szelet tortában és süteményben.

Felfedezhetjük határainkat

Óriáshinta, falmászás és biciklizés a magasban: ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak a Resort saját kalandparkjában. A Magyarországon egyedülálló 90 elemből álló Kristály Torony 17 méter magas mászópálya – amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben – szerves eleme a szabadság és határaink megismerése. A kalandpark lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a gyerekeket, akik önállóan, százszázalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket. A háromszintes mászópályán egyedülálló biztonsági rendszer óvja az adrenalinlöketre vágyókat, nem kell tehát aggódnunk magunk és egymás miatt.

Csobbanás a nyárba

A nyári vakáció a vidám közös pillanatokról, élményekről és a teljes kikapcsolódásról szól. A minőségi időtöltés szeretteink körében az egyik legnagyobb ajándék mindannyiunk számára, használjuk is ki az erre adódó lehetőségeket.

www.caramell.hu

Promóció