Idilli pillanatok – pároknak és a wellness szerelmeseinek

2023. február 08.
A leghidegebb hónapokban lélekmelengető pillanatokról álmodunk, amikor néhány, wellness- és gasztronómiai élményekkel teli napot a párunkkal kettesben tölthetünk.

Vágyunk arra, hogy kipihenten ébredjünk együtt, egész nap fürdőzzünk és kényeztessük egymást, utána pedig ráérősen, gyertyafénynél vacsorázzunk, végül egy finom pohár bor kíséretében hosszan beszélgessünk. Hagyja Ön is maga mögött a mindennapok fáradalmait, jöjjön el Hévízre párjával! Élvezzék a testet-lelket melengető kényeztetést, amit a téli Carbona nyújt. A közelgő Valentin-nap is kitűnő alkalom arra, hogy végre minden figyelmet csak egymásnak szenteljenek.

Február végéig páratlan évkezdő ajánlattal várják Önöket, amit nem érdemes kihagyni, hisz így második vendégük féláron pihenhet. Ezen felül szerelmes programokkal és csábító gasztro- és spa ajánlatokkal is kedveskednek az érkezőknek. Legyen ez az időszak a pároké és a wellness szerelmeseié!

Lélekmelengető élmények

Kipróbálta már a megújult szobáikat? Ha nem, akkor most itt az alkalom! A Deluxe és Oriental szobák igazán különleges élményt nyújtanak. A kényelmes franciaágy vagy az izgalmas, 230 cm átmerőjű körágy romantikus élményeket ígérnek. A wellness szerelmesei sem maradnak harmonikus, sőt idilli pillanatok nélkül: a termálfürdő kényeztető meleg vize és tematikus szaunaprogramok segítenek elfeledtetni a kinti hideget.

Kényeztető ízek és ölelések

Szeretnének későn kelni és sokáig elnyújtózni az ágyban párjával? Szobaszervizük egész nap a rendelkezésükre áll, legyen szó reggeliről, egy délutáni snack ebédről vagy akár vacsoráról. Ha pedig kimozdulnának, a Platán bárban minden délután Happy Hour várja vendégeket, ahol a téli koktélválasztékból minden másodikat féláron kínálják.

  • Február 18-án Valentin-nap alkalmából a vacsorabüfén afrodiziákumok, az este során pedig szerelmes dallamok várják a vendégeket. Továbbá egész hétvégén különleges kávé-süti ajánlattal is készülnek a Platán Bárban.

Párban az igazi

Lehet jobb egy kényeztető kezelésnél? Igen, ha azt párjával együtt élheti át. Foglaljon le maguknak egy vágykeltő olajokkal végzett páros masszázst, és töltsön minőségi időt kedvesével. A pihentető kezelés után csokoládéval és pezsgővel kedveskednek a pároknak. De akár szépülni is tudnak párban, hisz az Esteticum Beauty Szalonban a hölgyek az Algo Energie, az urak a Business Face Power kezelést vehetik igénybe kedvezményesen. Ha pedig egy elmélyült, különleges élményre vágynának, páros jóga foglalkozásokon az összehangolódást és a harmóniát tapasztalhatják meg.

Közös idő ajándékba

Ajándékozza a kikapcsolódás élményét Valentin-napra! Ha valamilyen különleges ajándékkal lepné meg párját a szerelem ünnepén, akkor a Carbona Ajándékutalvány az egyik legjobb választás. Választhat 2 vagy 3 éjszakás utalványok közül vagy arra is van lehetősége, hogy egyedi, kifejezetten romantikus pihenéssel okozzon örömet. Sőt Carbona L’amour utalványt tele romantikus és kényeztető szolgáltatással február 1–14. között 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Egy kis plusz romantika

Tudta, hogy a Carbonában bármelyik foglalását kiegészítheti romantikus élményekkel? Válassza a kiegészítő Romantik élménycsomagot és élvezze párjával a szerelmes örömöket. A csomag tartalmaz szobába szervírozott reggelit, koktélt a Platán bárban, páros masszázst, gyertyafényes vacsorát bor kíséretében, érkezéskor pezsgőt és édességet a szobában.

Promóció