Itt a strandszezon: új színek és fazonok az eddigi legszélesebb méretskálán

2023. június 26.
A nyár eszenciáját megtestesítő strandkollekciót aprólékos tervezés, kifinomult és elegáns részletek, valamint a nőiességet hangsúlyozó kivitelezés jellemzi. Mindezt a legszínesebb darabokkal kombinálva kibővített méretskálán teszi elérhetővé a Calzedonia, ezzel is biztosítva, hogy minden érdeklődő megtalálhassa a számára legtesthezállóbb fürdőruhát. Legyen szó tengerparti koktélozásról vagy medence melletti kikapcsolódásról, az új kollekció darabjaival minden pillanat felejthetetlenné válik.

A Calzedonia számára kiemelten fontos évszak beköszöntét és a nyár eszenciáját megtestesítő új fürdőruha kollekciót a márka magyarországi nagyköveteinek részvételével ünnepelte exkluzív helyszínen. A Plage18 Tihanyban megrendezett Ciao Mare esemény alkalmával minden résztvevő a saját adottságait és személyiségét leginkább kiemelő fürdőruhát, valamint hozzá passzoló strandkiegészítőt viselt, bemutatva így a termékpaletta és a női szépség sokszínűségét.

A HERO fantázianévre hallgató termékcsaládokat a nyár különböző szimbólumai inspirálták. A kollekcióban megtalálható egy a tengerparti divatot népszerűsítő család, amelynek fő ismertető jegyei az érzéki átlátszó részletek, 3D-s applikációk, hímzések és kifinomult minták. Egy másik, az utazás és a kalandok ihlette nyári fesztiváloknak tisztelgő termékcsaládot farmerhatású anyagok és a mostanában ikonikus horgolt minták dominálják fényes, fémes szálakkal gazdagítva. Végül pedig a természetből merítkező, az óceánt és annak hangulatos tájait felidéző termékcsalád, amelyet földszínek, állatminták és botanikai motívumok jellemeznek.

Az idei nyári kollekcióban kiemelt figyelmet kapnak az ünneplésre, exkluzív programokra invitáló modellek, amelyeket a napfény inspirált. A szemet gyönyörködtető fürdőruhák csillogó anyagokkal, fényes flitterekkel kölcsönöznek merész megjelenést főként a fiatalabb generációnak kedveskedve. Emellett helyet kapott a kollekcióban egy kifinomultabb vonal is, amely a tiszta nőiesség ünneplését hivatott népszerűsíteni, elegáns semleges tónusok, a sötét és világos színek játéka jellemzi. 2023-ban pedig visszatér a Calzedonia limitált kiadású kapszulakollekciója is, amely a legexkluzívabb nyári programokhoz, csillagok alatt táncoló estékhez nyújt kitűnő megjelenést a vitathatatlan olasz „Dolce vita” életérzés kedvelőinek.

A Calzedonia fürdőruha-kollekcióját a strandkiegészítők teszik teljessé, mint például a szezon színeiben elérhető lenvászon ing – amely a nyári hőségben minden alkalomra alapdarabnak számít, nem csupán a vízpart közelében tartózkodva – vagy az év másik kedvence az áttetsző, hosszú horgolt nadrág, a hozzá illő horgolt mellénnyel. Ezek mellett megtalálhatók a kínálatban az elmúlt évekből visszatérő kedvelt darabok is, így rövidnadrágok, strandruhák, strandkendők, kaftánok, strandtörölközők és strandtáskák is megtalálhatók a boltok polcain, illetve online.

Promóció