Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

2023. június 27.
Kinek előbb, kinek később, de idővel mindannyiunk bőre öregedésnek indul, homlokunk, nyakunk, arcunk ráncosodni kezd. Szokták mondani, hogy akinek ráncos az arca, az igazán él, hiszen ezek a vonalak élményeink lenyomatai. Nincs olyan csodaszer, ami örökre eltüntetné őket, de az a jó hírünk, hogy vannak csodaszerek, amelyek segítik lelassítani a bőröregedést.
Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Természet inspirálta hatóanyag

Az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával, azaz rügyterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. Fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. Ezek a rügyek a leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Âge Global termékcsalád megalkotására.

Szabadalmaztatott hatóanyag

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet botanikusaink laboratúriumainkban fejlesztettek ki annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és dúsíthatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki: ez a növényi rügykivonat.

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

A Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum innovatív textúrája a természetes hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmazza a rügykivonatott. Ebben a gélben keverednek aztán össze olyan értékes olajok, mint a jojoba-, borágó-, szőlőmag- és camelinaolajok, amelyek kellemes és megnyugtató érzetet hagynak a bőrön. Ez a kettős fázis biztosítja a bőr megújulását, serkenti a sejtek anyagcseréjét, ragyogóvá és feszesebbé varázsolja a bőrt és biztosítja azt, hogy a szérum hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak.

Érdemes beépíteni a napi bőrápolási rutinba az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszenciát és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátumot a tökéletes hatásért.

Az Anti Age Global termékcsalád tagjai:

  • Anti Age sejtmegújító krémes éjszakai arcápoló
  • Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum
  • Pigmentfoltok elleni koncentrátum
  • Ragyogó hatású emulzió SPF 30
  • Sejtmegújító arcápoló – száraz bőrre
  • Sejtmegújító nappali arcápoló
  • Sejtmegújító szérum-eszencia
  • Sejtregeneráló szemkörnyék ápoló

Promóció