Ezekkel a cipőkkel biztosan nem fogsz mellélőni ősszel

2023. szeptember 06.
Bár szomorú szívvel intünk búcsút a nyárnak, izgatottan várjuk az őszt, ami izgalmas trendekkel tekeri el a fejünket. Hoztunk egy kis ízelítőt a DEICHMANN lélegzetelállító kínálatából.

Lezser sneakerek, elegáns loaferek, a ’70-es éveket idéző platformcsizmák és stílusos magas sarkúk: a DEICHMANN legújabb modelljei között mindenki megtalálja a tökéletes lábbelit. Mutatjuk!

Finom árnyalatok

Az előző évszakokhoz képest a visszafogottabb színárnyalatok kerülnek előtérbe. Az őszi és téli hónapokban a feltűnő, vibráló színeket felváltja a finom palackzöld, a tompa magenta, az ibolyakék, a sötétbíbor, a borvörös vagy a levendula. A tél színeihez igazodva megtaláljuk a hűvös fehér, szürke és khaki modelleket is. Ezek a loaferek, bokacsizmák, bakancsok és magas sarkú cipők gondoskodnak az extravagáns megjelenésről. 

Ragyogó kristályok és metálfény

Itt az idő a ragyogásra! A fémes hatású és a csupa strasszos felületek feltűnővé tesznek minden lépést. A csizmák csillogó részletei vonzzák a tekintetet, a metálfényű vagy kristállyal borított sneakerek és magas sarkú cipők pedig megalapozzák a megjelenést. A csillogó kristályok és a vagány, robusztus chunky sneakerek kontrasztja igazán különleges! Kedvenc öltözékünket a hozzá illő kiegészítőkkel, például a metálos színű, tágas shopperekkel vagy a csillogó partitáskákkal lehet fokozni. 

 

Sneakerláz

Egy sneakerrel nem lehet mellényúlni: egyaránt tökéletes viselet az irodában, a családi ebéden vagy a buliban. Az ősz és a tél legmenőbb darabjai a platformos és chunky modellek. A mélyfekete szín még kifejezőbbé teszi a dizájnt, a monokróm vagy sötét elemekkel vegyített krémszínek pedig a lényegre irányítják a tekintetet.

 

Éljenek a ’70-es évek! 

A platformhoz olyan lágy színek párosulnak, mint a krém, a palackzöld, a lila vagy az élénkpiros. Természetesen nem hiányozhatnak a csizmák sem: minden színben és formában megtalálni őket, még kristályokkal díszítve és platform talppal kombinálva is! Az összképet a steppelt táskák teszik tökéletessé.

 

Nézz bele a DEICHMANN kínálatába!

Graceland női chunky sneaker
Deichmann Catwalk női loafer
Deichmann catwalk női loafer
Graceland zöld női magassarkú
Graceland női körömcipő
Deichmann Catwalk női csizma
Deichmann Catwalk női bokacsizma
Graceland női shopper
Graceland női kézitáska

Promóció