Skandinávia ihlette elegancia

2023. november 10.
A Max Mara 2024-es Resort kollekciója a hűvös északra repít minket, ami nem véletlen, hiszen a divatházhoz mindig is közel állt a skandináv életérzés – elég a letisztult eleganciára gondolni.

De a vidéki táj szépsége, valamint a titokzatos és varázslatos folklór új dimenziót kínál a Max Marának. A bemutatónak, amelyen a befolyásos divatszerkesztők mellett olyan hírességek is részt vettek, mint Demi Moore, Lily Collins vagy Amy Adams, Svédország legikonikusabb épülete, a Nobel-díj-átadó helyszínéül szolgáló stockholmi városháza adott otthont.

A kollekciót az 1900-as évek egyszerű, egyenes vonalú szabásai ihlették, amelyeket határozott gallérú és csokornyakkendővel kombinált blúzok egészítenek ki – ezekkel alkotnak gyönyörű kontrasztot a lágy esésű, népi motívumokkal tarkított mini- és maxiruhák. Lenyűgözőek az újragondolt népies felsők, ahogy a kiegészítőként viselt
virágkoszorúk is, amelyek a midsommar, vagyis a svédek nyárközépi ünnepét idézik. A sikkes összhatásról a fekete-fehér-bézs színvilág gondoskodik.

Promóció