Növényi aranygömböcskék ezrei tökéletesítik az öregedésgátlást

2024. szeptember 02.
A NUXE termékek egyedisége már 1991 óta teszi ezt a termékcsaládot a francia nők kedvencévé. Sikere mára átszövi a világot és rabul ejti minden használóját. A Nuxe Huile Prodigieuse szárazolajok hihetetlen népszerűsége ihlette a NUXE további kutatásait, amelyek eredményeként megszületett az öregedésgátló bőrápolás csúcsterméke, a Super Szérum [10].
nuxe-superserum

2021-ben került a polcokra a NUXE Super Serum [10], amely a növényi olajak kivételes erejére és az öregedésgátló bőrápolás szakértelmére alapozva, élvonalbeli technológiával készül.

Innováció: 10 szérum ereje egy üvegcsében

A frakcionált növényi olajok 100% -ban természetes mikrofluidkapszulázása teszi olyan különlegessé ezt a szérumot. Ez a forradalmi zöld eljárás lehetővé teszi a szilikon kiküszöbölését, így a növényi olajok természetes módon kerülnek a termékbe.
A technológia lényege, hogy a növényi olajokat többezer mikrogömböcske formájában kapszulázzák, majd finoman egyesével a szérum bázisába juttatják természetes hialuronsavval, növényi aranygyöngy formájában. A frakcionálás során kiválogatják azokat a zsírsavakat, amelyek tökéletes összhangban vannak a bőrünkkel, és ezek egyesével kerülnek a mikrogömbökbe (kapszulákba).

A kétfázisú termék előnye, hogy az értékes, különleges növényi olajok elszigetelve és védve vannak egészen addig, amíg nem kerülnek bőrünkre. Az eljárás segít megőrizni az összetevők hatékonyságát, és optimalizálja a felszívódásukat a bőr mélyebb rétegeibe. A szérumban található hialuronsavat biotechnológiával állítják elő, kiegészítve niacinamid bázissal, amely a B3-vitamin egy különleges formája, így gyorsan felszívódik és aktiválja a bőr fiatalság megőrző mechanizmusát. Ezzel egyidejűleg a mikrogömböcskék a bőrünkkel érintkezve könnyedén felolvadnak, és a legértékesebb zsírsavakat is bejuttatják a bőrünkbe.

Megoldás 10 bőrproblémára!

NUXE Super Serum [10] egyedi összetevőinek és innovatív technológiájának köszönhetően kisimítja a ráncokat, feszesíti és feltölti a bőrünket, halványítja a sötét foltokat, fokozza a bőr ragyogását, összehúzza a pórusokat, hidratál, táplál, helyreállít és megvédi a bőrt a mindennapi káros hatásoktól (légszennyeződés, hőmérséklet-változás).

A Super Serum [10] egy olyan univerzális szérum, amely az első nélkülözhetetlen lépés a Nuxe mindennapi arcápolási rutinban. Illeszkedik a NUXE teljes bőrfiatalító termékcsaládjához, így minden korosztályban, minden bőrtípus számára alkalmas. Klinikailag igazolt, hogy a szérum erősíti a Nuxuriance Ultra Alfa 3[R] kivonatot* tartalmazó nappali krém hatékonyságát**, így a bőr azonnal simább és teltebb lesz, míg rendszeres használat mellett a ráncok is láthatóan csökkennek. Az Alfa 3[R] kivonat a retinol természetes alternatívája, mely hatékonyságát még az érzékeny bőrűek is élvezhetik!

Egyetlen üvegcsébe zárt intenzív bőrfiatalítás és egy szérum 10 bizonyított bőrápolási hatékonysággal, kellemes textúrával és rabul ejtő illattal – próbáld ki te is!

Keresd a NUXE termékeket árusító patikákban és online is!

*Alfa 3[R] kivonat: lucerna mag kivonat + hialuronsav + sásliliom kivonat.
**In vitro és in vivo tesztek alapján

Promóció