Vigyázz, kész, teszt: ragyogás és virágos illatok egy olajban

2024. június 24.
Hajra, arcra és testre is tökéletes választás a Nuxe szárazolaja. Az új rose gold verzió virágos ragyogást hoz az életedbe, mi pedig ki is próbáltuk.

Nem kérdés, hogy a francia nők miért imádják 1991 óta a Nuxe Huile Prodigieuse® olajat. Biztos, hogy minden fürdőszoba polcán megtalálható. Hét évvel az ikonikus szárazolaj megjelenése után megszületett a Huile Prodigieuse® Or, amely ellenállhatatlan irizáló fényével hódított meg minket, majd a Nuxe Huile Prodigieuse® Florale, amely virágos jegyeket tartalmaz és amely rózsaszínben láttatta velünk a világot. Mit történik, ha e kettő egyesül? Egy ragyogást fokozó és virágos újdonság születik, a Nuxe Huile Prodigieuse® Or Florale, amely minden bőrtípusra ajánlott.

Csillogás és virágillat

Ha eddig nem tudtunk volna dönteni, hogy melyik olajat válasszuk a Nuxe palettájáról, most már nem kell döntenünk. A Nuxe Huile Prodigieuse® Or Florale olaj nemcsak rózsaarany csillogást kölcsönöz a bőrünknek, de vidám, virágos jegyeivel téged is levesz a lábadról: a grapefruit illata szinte vibrál, a magnólia ragyogó virágos harmóniája és a fehér pézsma bársonyos alapja pedig garantálja, hogy az illat egész nap velünk marad.

A teljes mértékben növényi olajokat tartalmazó tápláló hatás nem marad el az új olaj esetében sem.  A formula ugyanis változatlan, 7 értékes növényi olaj erejével hidratálja és táplálja a bőrünket. A Tsubaki olaj, amely a japán kaméliából származik, hidratál, regenerál és véd, a teafaolaj hidratál, a borágóolaj a ráncok ellen hat, a mogyoróolaj nyugtatja a bőrt, a makadámolaj a bőröregedés ellen hat, de tartalmaz még regeneráló és hidratáló mandula- és argánolajat is. Ha ez még nem lenne elég! Kétféle antioxidáns hatású E-vitamin-kivonatot és értékes zsírsavakat is tartalmaz, amelyek felveszik a harcot a szabad gyökök ellen, azaz késleltetik az öregedést, és védik a bőrünket a környezet káros hatásaival szemben. Az olajnak köszönhetően újjáéleszti a bőrünket az UV-sugárzás káros hatásai után is, és a már meglévő terhességi csíkokat is halványítja, az újak kialakulását pedig gátolja. Mindezek a növényi olajak nemcsak a bőrre, de a hajra is hatnak.

Így használd!

A virágos és ragyogó olaj tényleg multifunkciós. A bőrre önmagában vagy krémbe keverve is használhatjuk (használat előtt figyeljünk rá, hogy mindig rázzuk fel). A csillogástól sem kell megijedni: használhatjuk akár highlighter helyett is, ha inkább a kevesebb több mellett döntenénk. Az arcunkra érdemes esetleg egy lapos ecsettel felvinni (ügyesebbek az ujjbegyeikkel is végezhetik a műveletet) azokra a területekre, ahol egyébként is megcsillan a fény, mint az arccsont, az orrnyereg vagy a szemöldökünk felett. Ha a testünkre vinnénk fel, jó tanács, hogy ne direkt a kiválasztott területre vigyük fel, hanem csepegtessük a tenyerünkbe, és úgy vigyük fel. Az olaj egy másodperc alatt beszívódik, és egyáltalán nem marad zsíros érzés utána, csak ragyogó és selymes bőr.

Elsőre talán furcsán hangzik, hogy a ragyogóan csillogó olajat a hajra is felvigyük. De megér egy próbát tapasztalataink alapján. Érdemes kissé vizes hajra felvinni, hajvégápolóként is tökéletes, de a hajunk teljes hosszára is felvihetjük. Az eredmény így sem tolakodó, hanem épp annyi, amennyi ragyogásra szükségünk lehet. Ha pedig intenzívebb hatásra vágyunk, hajpakolásként hajmosás előtt is alkalmazhatjuk.

A Nuxe Huile Prodigieuse® Or Florale szárazolajjal a ragyogás ezen a nyáron garantált!

Promóció