Fiatalság újraaktiválva

2024. szeptember 27.
Vadonatúj hatóanyag és csodás szérum az öregedés jeleinek csökkentéséért – nagyszabású partival ünnepelte az Eucerin különleges, új termékének bevezetését.

Ma még kevéssé ismert tudományág az epigenetika, pedig az Eucerin kutatói már több mint tizenöt éve foglalkoznak epigenetikus bőrtudománnyal. Ez a kutatási terület a gének olyan öröklődési formáival foglalkozik, amelyekben a DNS-szekvenciákat nem szükséges megváltoztatni – vagyis arra keresi a választ, hogy az egészségesebb életmód és a bőrápolási rutin optimalizálása miként fejt ki pozitív hatást a génjeinkre, és ezáltal hogyan őrizhetjük meg a lehető legtovább a bőrünk fiatalosságát.

Hány éves az arcunk?

Az Eucerin laboratóriumaiban több mint ötvenezer hatóanyagot teszteltek annak érdekében, hogy epigenetikus hatóanyagokat tartalmazó termékeket fejlesszenek ki. Ebben az Age-Clock Technológia nevű algoritmus volt segítségükre, amely a fiatal és az öreg bőr epigenetikai mintáin alapul, és képes a bőr biológiai életkorának mérésére. A rengeteg munka eredménye a Hyaluron Filler Epigenetic szérum és az Epicelline® hatóanyag, amely a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki hatását, és képes újraaktiválni a fiatalság génjeit – visszafordítva az öregedés jeleit. Használatával négy hét alatt látható eredményeket lehet elérni többek között a bőrtömörséget, a feszesség fokozását, a ráncok, finom vonalak csökkentését, a hidratáltság javítását vagy az arckontúr határozottabbá tételét illetően – a bőr irritációja nélkül.

A csodás bőr ünnepe

A bőrgyógyász szakma kiválóságai, a sajtó képviselői és influenszerek, tartalomgyártók együtt ünnepelték egy hangulatos partin a meghatározó újdonság bevezetését. Amellett, hogy az elméleti alapokkal és az új Hyaluron-Filler Epigenetic szérummal ismerkedhettek a résztvevők, izgalmas programok és aktivitások is várták őket: ezüstben pompázó fotófal, csillogó arcdíszítés, látványos táncshow, valamint állófogadás különleges koktélokkal és gasztronómiai élményekkel.

 

Promóció