Omnia Crystalline Eau de Parfum – egyedülálló frissességgel és ragyogással gyönyörködtet

2024. október 07.
Rómában született meg az az ikonikus illat, amely méltó az Örök Városhoz, hiszen időtlen és egyedülálló.

Az Alberto Morillas nevéhez fűződő Omnia kollekció tagjaként 2005-ben megalkotott Crystalline, az elmúlt 20 évben valódi ikonná vált. A parfümmester úttörő illatvíziója merész, nőies, a kristály tisztaságát és a virágzó lótuszvirág ragyogását a fény illatának értékes cseppjeivé alakítja át.

Az Omnia Crystalline Eau de Parfum még intenzívebb és még értékesebb értelmezése az eredeti illatnak. Alberto Morillas parfümőr ugyanis a természet új, vibráló gyöngyszemeivel egészítette ki.

A parfüm nyitása még frissebbé vált, hiszen kiegészült a zöld mandarin esszenciájával, így a friss gyümölcs káprázata emeli ki az eredeti Nashi körte accord ropogós fejjegyeit a természetesség zöld villanásával.

Az új kompozíció szívét kecses és gazdag virágosság jellemzi. A Lótusz, az Eau de Toilette ikonikus védjegye újragondolásra került. A mester modernizálta a 19. század végi Lotus Tea császári legendáját, új megvilágításban tárva fel a Lotus légies, virágos jegyeit az értékes zöld tea SFE-nek köszönhetően, és mindezt kiegészítette a jázmin mámorítóan csábító illatával. Az új Omnia Crystalline Eau de Parfum jázminja azonban nem akármilyen jázmin, hiszen a 2019-ben indított „India virágkincse” programból szüretelt virágok egészítik ki az új illat szívét. A program egy új jázmintermelési modell, India, Tamil Nadu virágtermesztési területén, amelyben jelenleg 80 gazdálkodó dolgozik, hogy fenntartható és kiváló minőségű jázmin abszolút termelésével hozzájáruljanak a permakultúra elveinek kihasználásához. Ez az exkluzív összetevő beemelése az új Crystalline-be tisztelgés a legikonikusabb illat sikere előtt.

Az új Omnia Crystalline Eau de Parfum alapjegyeinek fő accordja továbbra is pézsma. Bvlgari parfümök pézsmajegye a bőrön fejti ki ragyogó fényét, amelyet most a parfümkészítő mester Szantálfa Esszenciával gazdagított. A szantálfa a parfümkészítés egyik műremeke, amely hosszan tartó nyomot hagy az illatban. A lezárás így körülölelő és elegáns.

A Omnia Crystalline Eau de Parfum egy virágos-fás védjegy, amely a káprázatos nashi körte és a kecses zöld tea-lótusz összhangját ötvözi, gazdag jázmin és szantálfa illatokkal átszőve. A kristály ragyogó fénye exkluzív illatba ágyazva.

Az illat új intenzitását és ragyogását az Omnia Crystalline Eau de Parfum tiszta átlátszó üvegét melegítő finom rózsaszín árnyalat is kifejezi, amely elegánsan játszik a fény és a rózsaarany tükröződésekkel.

Promóció