Szabadtéri mozik

2013. július 22.

Igazi békebeli, nyáresti szórakozás beülni egy kertmoziba.

Budapest
Holdudvar
A főváros szívében, a Margitszigeten a csillagos ég alatt mozizhatunk. A Holdudvar idén is megnyitotta kertmoziját: a szokásos keddenkénti, Francia Filmintézettel közösen vetített francia fimeken kívül ebben a hónapban vasárnap esténként is egy-egy moziélménnyel lehetünk gazdagabbak. A filmek folyton frissülő listáját megtalálod a Holdudvar honlapján.
Infó: www.holdudvar.net[1]

Óbuda
Az Óbudai Nyár 2008 rendezvény azon kívül, hogy egészen augusztus végéig változatos programokat kínál, hat alkalommal a Fő téren és hat alkalommal Békásmegyeren a Csobánka téren várja a kertmozihangulatot kedvelőket. Olyan magyar filmeket vetítenek (mint például az Állítsátok meg terézanyut! címűt), amelyeket nem lehet elégszer megnézni.
Infó: www.obudainyar.hu[2]

Balaton
Tihanytól keletre
Aki az egész napos strandolás után nem vágyik éjszakai pörgésre, látogasson el a Csopak Kertmoziba, ahol minden este várják a mozirajongókat. A Bolondok aranya, a Casting minden, a Karamell, a 9 és ? randi vagy A boldogító talán című filmek alatt romantikus hangulatba kerülhetünk, és ha szerencsénk van, még egy-egy hullócsillagot is látunk közben.
Infó: www.kertmozi.hu[3]

Tihanytól nyugatra
A magyar tenger északi partján több választási lehetőségünk is akad, ha szabadtéri filmélményre vágyunk. A Révfülöpi Szigeti strand Kertmozi, a Balatonakali Kertmozi és a Fövenyesi Kertmozi mindennapra tartogat egy-egy meglepetést korábban bemutatott (például Eszter hagyatéka) és a legújabb mozifilmek (Szex és New York) közül egyaránt.
Infó: www.palffypartmozi.hu
[4]

Autósmozi
Mogyoród
Idén is megnyitotta kapuit a Ring Autósmozi Mogyoródon, közvetlenül a Hungaroring mellett. Szezonális jelleggel szeptember 20-áig mindennap új filmet játszanak. Horrorfilm esetén a mozit körülvevő erdő csak fokozza a hangulatot!
Infó: www.advertkft.hu[5]

[Marie Claire, 2008. augusztus]

References

  1. ^ www.holdudvar.net (www.holdudvar.net)
  2. ^ www.obudainyar.hu (www.obudainyar.hu)
  3. ^ www.kertmozi.hu (www.kertmozi.hu)
  4. ^ www.palffypartmozi.hu (www.palffypartmozi.hu)
  5. ^ www.advertkft.hu (www.advertkft.hu)

‘),