Zenei programok a Művészetek Palotájában

2013. július 22.

A Művészetek Palotája két éve indította útjára a Hey, June! Fesztivált, amely azt bizonyítja, mennyire tág fogalom is a popzene.

Hey, June! Fesztivál
A Művészetek Palotája két éve indította útjára a Hey, June! Fesztivált, amely azt bizonyítja, mennyire tág fogalom is a popzene. (A fesztiválon fellép Kozma Orsi, a M.É.Z. együttes, Žagar, és lesz Cserháti Zsuzsa-emlékkoncert is.) Idén először, június 20-án a Sugarloaf zenekar is koncertet ad. Nagyszabású estjükön az elmúlt 12 évükre emlékeznek. Dér Heni mellett színpadra lép a két korábbi énekes, Pepe és Era, valamint egy-egy dal erejéig Tóth Vera és Rúzsa Magdi is.

Infó: www.mupa.hu
[1]


2 férfi & 2 nő

Mi történhet férfi és nő között? A szenvedélytől a közönyig bármi. Átutazó és Hallgass kicsit! – két legendás lemez a ?80-as évekből. Udvaros Dorottya énekel a Hiába szép lányról, Vetkőzésről, Básti Juli és Cserhalmi György szenvedélyes duetteket ad elő, és Kulka János is csatlakozik a nagy csapathoz, hogy – Dés László vezényletével és Bereményi Géza rendezésében – országos turnéra induljanak.

Helyszínek: május 22., Szombathely; május 29., Győr; június 3., Debrecen; június 4., Miskolc; június 12., Pécs; június 15., Lendva; június 28., Kisvárda; augusztus 31., Kaposvár; szeptember 2., 4., Budapest, Művészetek Palotája.

[Marie Claire, 2008. június]

References

  1. ^ www.mupa.hu (www.mupa.hu)

‘),