James Blunt roadmovie videója

2013. szeptember 15.
Megérkezett James Blunt várva várt új klipje, a Bonfire Heart. A roadmovie hangulatot idéző videó különlegessége, hogy az utolsó jelentben egy valódi esküvőt láthatunk.

A One Republic rajongók nagy örömére a szám elkészítésében az énekes Ryan Tedder-rel dolgozott együtt, aki szintén feltűnik a kisfilmben.

„A roadmovie-szerű klipet Wyomingon és Idahón keresztül forgattuk majdnem három napig, valódi karakterekkel. A legutolsó jelenetben, ami egy bár parkolójában játszódik, mindenki szerepel, akivel az út során találkoztunk. Eredetileg úgy terveztük, hogy ott egy nagy bulit csapunk és azt is filmre vesszük, de meglepetés ért minket: a bárban épp egy esküvő zajlott! A násznép, amikor meglátott minket, azonnal csatlakozott hozzánk. Én eljátszottam az ifjú párnak a You’re Beautiful-t kint a parkolóban, aztán csillagszórókat gyújtottunk és lejátszottuk a Bonfire Heart-ot, melyre a menyasszony és vőlegény elkezdett táncolni… Végül ez az egész belekerült a klipbe, ami így már nem is az én klipem valójában, hanem az ő esküvői videójuk.”

A lírai hangzású dal James Blunt negyedik stúdióalbumán, a Moon Landing-en lesz hallható. Mi már most nagyon szeretjük. (Az album megjelenése: október 21., Magneoton/Warner)