Két napos közös piac

2013. szeptember 28.
Szombaton mi mást tehetnénk: látogassunk el az első közösségi szervezésű design vásárra, a DiP - Design Passage-ra. Ruhák, ékszerek, grafikák, fotók és játékok – minden ami dizájn.

 

Szeptember 28-án rendezik meg a Central Passage-ban (új Gödör Klub) a legelső közösségi dizájn vásárt, ahol nemcsak vásárolhatunk, de a tervezőkkel is megismerkedhetünk. A dizájn cuccok mellett persze több más érdekes program is lesz. Ezzel párhuzamosan rendezik meg a belváros egyik legnagyobb vásárát, a Királyi Vásárt, és a Közös Piac elnevezésű termelői piacot, ahol zöldségek, gyümölcsök, lekvárok, sütik, fűszerek és még sok-sok finomság vár.

A Design Hét Budapest programsorozat keretében pedig a Kultúrgorilla designmenedzser-csoport a D.I.Y., avagy Csináld magad! és az Open Source (szabad hozzáférésű) dizájn kérdéseit feszegeti újszerű, interaktív módszereivel. Itt csupa érdekes megoldással találkozhatunk. Ha kedvünk van még egy közös „bútor felújításban” is részt vehetünk.
És ha még ez sem lenne elég délután háromtól hajnali egyig a világ legnagyobb költészeti eseménye vár: A Százezer költő a változásért program keretében költők, performerek, dalköltők, slamköltők és zenészek adnak elő, és verselnek majd tíz órán át.

Helyszín és időpont: Central Passage, Új Gödör Klub
DiP Design Passage: szeptember 28., 10-18 óráig
Közös Piac: szeptember 28-29., 10-17
Százezer költő a változásért: szeptember 28., 15 órától hajnali egyig