Avril Lavigne a férjével duettezik

2013. október 21.
A fiatal énekesnő olyan boldog friss feleség szerepében, hogy férjével, a Nickelback frontemberével, Chad Kroegerrel készített duettet.

A kanadai énekesnő eddig nem volt túl szerencsés a szerelemben. 24 évesen hozzáment a Sum41 énekes-gitárosához, Deryck Whibleyhez, de a szerelem alig 3 éven át tartott, és válással végződött. Azért az együttzenélés ebben a kapcsolatban is fontos szerepet játszott. A válás után barátok maradtak, és Whibley segítette Avril negyedik albumának munkálatait, valamint együtt írták az Alice című számot is, amely a Tim Burton által jegyzett Alice Csodaországban című film betétdala volt.

De ez már csak a múlt. Chad Kroeger, a Nickelback frontembere 2012 augusztusában eljegyezte Avrilt, és nemrégiben össze is házasodtak. A friss házasok rögtön egy közös dallal álltak elő: a Let Me Go című szám egyébként az énekesnő új, saját magáról elnevezett, november 4-én megjelenő albumon is szerepel majd. A kissé sötét hangulatú videoklip máris belopta magát a rajongók szívébe.