James Blunt: végre itt az album

2013. október 30. |

James Blunt új stúdióalbumával visszatért zenei gyökereihez, az érzelmes balladákhoz. Mi már alig vártunk, pláne a beharangozó Bonfire Heart című dal után.

James Blunt: végre itt az album

„Van valami romantikus és magányos a holdra szállásban. Olyan, mint az első szerelem: nosztalgikus, és szinte hihetetlen, hogy megtörtént. Ez egy igen személyes album lett: arról szól, ahogy Tom – a producer – és én látjuk a történetet a kezdetektől máig – mesél James Blunt a Moon Landing című vadonatúj albumáról.

A lemez egyik producere Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters) volt, akivel már a többszörös platina Back To Bedlam című albumon is együtt dolgoztak 2004-ben, a másik pedig Martin Terefe, aki többek között KT Tunstall és Jason Mraz sikereihez is járult hozzá.

Az első, beharangozó single a Bonfire Heart, amelynek roadmovie-szerű klipjét Wyomingon és Idahón keresztül forgatták, és már mi is írtunk róla. Most azonban itt van végre az új album, amelyen még megtalálható a Miss America című dal is, amelyet Whitney Houston halála inspirált.

Az album delux kiadásban is megjelenik a Magneoton Kiadónál.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Pest és Puszta – hiperrealista festmények egy szlovák kastélyban festő

Pest és Puszta – hiperrealista festmények egy szlovák kastélyban

Már pörög az LMBTQ-kultúra őszi ünnepe: Humen Fesztivál fesztivál

Már pörög az LMBTQ-kultúra őszi ünnepe: Humen Fesztivál