Gengszter romantika és elegancia

2013. december 27.
A Fonogram díjas Group'n'Swing Zenekar a MÜPA meghódítása után a MOM Kulturális Központ színpadán ad fergeteges koncertet december 27-én.

A zenekar dívája, Mihályi Réka és énekese, Gájer Bálint gondoskodnak ma este a jó hangulatról. Réka és Bálint nemcsak káprázatos hangjukat csillogtatják meg, hanem táncukkal és szellemes összekötő szövegeikkel az emberi érzelmek számtalan aspektusát mutatják be az est folyamán.

A big bandes hangzáshoz, hangulathoz tartozó erőteljes fúvós szekció nemcsak zenei tudásával, hanem humorérzékével is hozzájárul ahhoz, hogy igazi színpadi showban részesüljünk. A klubokból már ismert fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép – melynek a háttérben kivetített különféle vizuáltechnikai elemek, gondosan kiválasztott fények, színházi előadást idéző kellékek, valamint egy fekete 1938-as évjáratú Chevrolet old timer is részét képezi – és a zenével együtt rezdülő, a boogie lüktetését és a swing lendületét zsigerből érző táncosok.

Ami a repertoárt illeti, a klasszikus örökzöldek mellett mindkét lemezükről – Swing amíg élek és Botrány – hallhatunk dalokat.

Olyan este lesz ez, ahonnan garantáltan jó érzéssel távozunk, és örökre szívükbe zárjuk a Group’n’Swing zenekart.