Újra Cinetrip

2013. december 30.
A világhírű fürdős parti visszatér a Széchenyibe, hogy az év végét a Cinetrip Future Discoval ünnepelje. Gyógyító termálvíz, a legjobb elektronikus zenék és jövőt idéző vizuális elemek kombinációja segít ráhangolódni a szilveszterre.

A galaktikus mentális kikapcsol(ód)ás kötelező összetevői december 30-án: tűz, forró termálvíz, kozmikus füstrészecskék, lézernyalábok, csillagközi látványelemek, rendkívüli zenék – és különleges DJ set, amire sodródhatsz vagy táncolhatsz.

A Cinetrip 1998-ban alakult, és az utóbbi években Sparty néven újjászületve folytatja a már 16 éves hagyományt: a régi értékek ötvözését a legmodernebb technológiákkal – Budapest különböző gyógyfürdőiben. Az eredeti Rudas-beli bulik az évek során több átalakuláson mentek keresztül.

A heti Sparty-k mostanában szombatonként Szecska (a nyári szezonban) és Magic Bath (a hidegebb hónapokban) néven kerülnek megrendezésre. Ezeket egészíti ki az évi két Cinetrip, amely látványában és méreteiben is felülmúlja a szombati partikat – egy nyáron és egy télen. A decemberi Cinetrip témája is a Future Disco, egy intergalaktikus utazás, a hidegre való tekintettel sok-sok tűzzel, és olyan fellépőkkel, mint Waxman, a Fine Cut Bodies, Crimson és Superman.

Készülj fel az űrutazásra, és a törölköződet se feledd!

Bővebb infó itt!