Szombaton hív a Duna

2014. március 21.
Duna-barát kalandorokat és tudásra szomjas nyomozójelölteket várnak a Víz Világnapján a Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat keretében. A Mindspace csapata egy nyomozásra invitál minket, hogy egy gyilkossági ügy felgöngyölítése közben Budapest rejtett kincseire is rácsodálkozzunk.

A Danube Flow – Hív a Duna! kulturális programsorozat idei első eseménye egy izgalmas krimijáték a Duna-parton. Egy játékos, városi nyomozáson vehetünk részt, ahol meghatározott útvonalon, a körülbelül egy órás, kalandos séta során nemcsak az aljas, mindenre elszánt gyilkost leplezhetjük le, de jobban megismerhetjük a városunkat, Budapestet is, és olyan szépségeket fedezhetünk fel, amelyek mellett korábban simán elsétáltunk.

A Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat célja a Duna értékeinek népszerűsítése és védelme. A programsorozatot 2012-ben hívta életre a Mindspace civilekből álló csapata a Coca-Cola Magyarország támogatásával, amely a Danube Flow rendezvénysorozaton kívül, más természetvédelmi és környezeti nevelési célú, a Dunához kapcsolódó projekteket is finanszíroz.

A Mindspace a tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Víz Világnapján ismét krimijátékra invitál minket, a megoldandó rejtvény feltárását pedig ezúttal is ránk bízzák, a helyes megfejtők között pedig értékes és ötletes nyereményeket sorsolnak ki. A részvétel a Coca-Cola Magyarország támogatásának köszönhetően ingyenes.

Találkozzunk március 22-én, szombaton, a Batthyány téren, a 86-os busz és a Duna-part közötti szakaszon. A nyomozás a Mindspace állomásánál kezdődik, az érdeklődők 14 és 16 óra között jelentkezhetnek a versenyre.

Olvasd el korábbi interjúnkat az egyik főszervezővel, Kobrizsa Ádámmal itt!