Zöld bulira hív a WWF Föld Órája

2014. március 26.
Zöld, Random Trip Special koncerttel ünnepli a WWF a Föld Órája akciót március 29-én 20:00 órától az A38 Hajón. Az esemény az MR2 Petőfi Rádión és a Google Hangout jóvoltából a foldoraja.hu weboldalon élőben is követhető lesz. A lekapcsolás ideje alatt, 20:30-tól 21:30-ig zöld bulira váltanak a zenészek, azaz főként akusztikus hangszereken játszanak majd.

A WWF Magyarország a világ legnagyobb önkéntes akcióját, a Föld Óráját idén energiatakarékos, zöld bulival ünnepli! Az ünnepélyes lekapcsoló esemény egy különleges, élő, improvizációs Random Trip koncert lesz március 29-én este 20:00-kor az A38 Rendezvényhajón. A WWF Föld Órája fellépői között szerepel Harcsa Veronika (ének, Bin Jip), Ligeti György (ének, gitár, Zagar, We are Rockstars), Farkas Izsák (hegedű, InFusion Trio), Bata István (basszusgitár, Fábián Juli & Zoohacker), Premecz Mátyás (billentyűk, Kéknyúl, Fábián Juli & Zoohacker), Delov Jávor (dobok, Turbo, Random Trip), DJ Q-Cee (dj, Vinyl Warriorz, Random Trip) és két meglepetés vendég is.

A koncert egyedisége abban rejlik, hogy az energiatakarékosság jegyében a lekapcsolás ideje alatt, 20:30 és 21:30 között a fellépők akusztikus hangszereken játszanak majd: a színpadon megjelenik többek között az akusztikus gitár, az akusztikus hegedű és a csörgődob. A buliról a vidékiek és az otthon ünneplők sem maradnak le, az MR2 Petőfi Rádió ugyanis élőben közvetíti a koncertet. Akit pedig a látvány is érdekel, a Google Hangout jóvoltából a foldoraja.hu weboldalon követheti az eseményeket.

„Egy Földünk van, és sajnos egyre kevesebb természeti kincs és erőforrás. Éppen ezért igyekszem a mindennapokban is odafigyelni az energiatakarékosságra, és nagyon örülök, hogy az idei Föld Óráját képviselhetem! Nagyon szeretem Magyarország erdeit, ezért támogatom a WWF Erdővédelmi Programját. Ha neked is fontos a bolygónk, a természet, a fák és az állatok, most úgy tehetsz értük, hogy meghallgatsz egy remek koncertet március 29-én este 8-tól élőben az A38 Hajón!” – buzdít mindenkit lelkesen Harcsa Veronika, a Brüsszeli Királyi Konzervatórium mesterképzésén tanuló énekesnő, aki több éve a WWF támogatója.

Jegyeket az A38 Hajó honlapján lehet vásárolni. A koncertbelépőkkel a WWF Magyarország természetvédelmi tevékenységét támogatják!

Ha szeretnél Te is változtatni az életmódodon, kapcsold le Te is a fényeket otthonodban március 29-én 20 óra 30 perckor egy órára! Mutass példát és regisztrálj a www.foldoraja.hu weboldalon!

A regisztrálók között kisorsolnak 3 szerencsést, akik otthon-zöldítést nyernek.