Laetitia Casta a vásznon is igazi nő

2014. július 24.
Címlaplányunk nemcsak a magánéletben, de a vásznon is mindig igazi nő. Legújabb filmjét már csak ezért sem szabad kihagyni!

A Micsoda Nők! című francia vígjáték óriási népszerűségnek örvend hazájában. Audrey Dana első nagyjátékfilmjét egy hónap alatt több mint 1 millióan látták a mozikban.

A siker talán nem véletlen, mert amellett, hogy a legnagyobb francia sztárokat vonultatja fel – Isabelle Adjani, Laetita Casta, Julie Ferrier, Marina Hands, Vanessa Paradis és Audrey Fleurot és Alice Taglioni – Audray Dana filmje a 21. századi nőről szól.

A történet Párizsban játszódik, tavasszal. 28 nap alatt a párizsi időjárás éppolyan szeszélyes és változékony, akár a film női hősei. Szakítás, virágzó románc, betegség, barátság és szex – mind hozzátartoznak egy teljes élethez, ezek a talpraesett nők pedig minden szituációból humorral vágják ki magukat. Mindegyik karakter különbözik a többiektől, egy közös tűzijátéknézés hozza össze őket. A látványos esemény pedig a felszabadultságuk és kirobbanó, ragyogó humoruk jelképe is egyben. A tűzijáték jelképezi a mai nők gyorsan változó, meglepő átalakulását.

Premier : július 24. (ADS)