Odett a legendás Blondie előtt léphet fel

2014. augusztus 27.
A legendás Blondie előtt koncertezik szeptember 9-én az Arénában a huszonéves énekesnő, aki idén nyáron új albumával már a csillagokba repítette a klubok és a fesztiválok közönségét.

Az 1974-ben alakult Blondie az újhullám egyik kulcszenekara, amely még az elmúlt évtizedekben is számos zenekarra és előadóra volt (és van) nagy hatással – a Blurtől a One Directionig. A Chris Stein gitáros és Debbie Harry énekesnő vezette zenekar, mely a kilencvenes évek óta ismét aktív, rengeteg slágert írt: Hanging On The Telephone, One Way or Another, The Tide Is High, Heart Of Glass, Denis, Dreaming, Maria – nem is folytatjuk tovább a sort.

„Nehéz szavakba önteni, pontosan mit is érzek ezzel kapcsolatban, hogy Blondie előtt léphetek fel, de megpróbálom – meséli Odett. – Nem példaképek szerint teszem a dolgom, sőt egyáltalán nem, viszont inspirációra és energiára szükségem van és a Blondie zenéje és szövegei, nem mellesleg Debbie Harry személyisége, előadói hozzáállása, összetéveszthetetlensége lenyűgöz kamaszkorom óta. Az első igazán meghatározó az Accidents Never Happen című daluk volt, és még mindig ez a kedvencem tőlük! És, hogy mennyire nincsenek véletlenek: a 26. születésnapom szeptember 8-án lesz, az első koncertem 26 évesen pedig Blondie előtt – ezt még az unokáimnak is mesélni fogom!”

Odett áprilisban jelentette meg új, Csillagtérkép című nagylemezét. A lemezen hallhatunk már ismert dalokat, amelyek egytől egyig nagy sikert arattak, és persze új slágereket, mint az Éjszaka című dal.