A Group’N’Swing bemutatja új albumát

2015. június 29.
A Group'N'Swing és általában a táncolható, bulis zenék rajongóinak örömére elkészült az együttes legújabb albuma Most légy férfi címmel. Július 2-án élőben is meghallgathatod a Várkert Bazárban!

A megszokott swinges, boogies stílus mellett ezúttal a rock’n’roll, a rockabilly és egyéb zenei területeken is megmutatja egyedülálló tehetségét a 10 tagú zenekar. A műfaji korlátok kitágultak, mégis egy vérbeli, jól táncolható Group’N’Swing album forrott ki.

A Most légy férfi című album egészen biztosan nem fog csalódást okozni a rajongóknak. Július 2-án a Várkert Bazárban tartott lemezbemutató koncerten erről mindenki személyesen is meggyőződhet.

A repertoárból természetesen azért a régi nagy Group’N’Swing slágereik sem maradnak ki, és hallhatjuk a már az új albumon szereplő címadó dalt, a Most légy férfit is, melynek nemrégiben elkészült klipje óriási sikert aratott a zenecsatornákon és a Youtube-követők táborában is. A koncertre táncosokkal, kivetítővel és további meglepetésekkel is készül az együttes.

Július 2-án a Várkert Bazárban Group’N’Swing nagyszerű zenészei pörgős ritmusokkal és izgalmas, új dalokkal vár!

Addig is hangolódjunk a Most légy férfivel!