Hullámok egy hőerőműben – az INFusion Trio új klipje

2015. augusztus 03.
Elkészült az InFusion Trio vadonatúj klipje, melyet a Kelenföldi Hőerőműben forgattak a Break the tide című dalra. A komorabb hangulatú számhoz tökéletesen illő helyszínt a rendező, ZO Jankovics ajánlotta a fiúknak.

A 2011-ben alakult, háromtagú zenekar  tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly és könnyűzene terén egyformán jártasak. Farkas Izsák (elektronikus hegedű), Simkó-Várnagy Mihály (cselló) és Weisz Nándor (dob, vocal) egy különleges hangszerpark segítségével (elektronikus hegedű, cselló és dob) a rádiókból is már jól ismert slágereket szólaltják meg, egy teljesen új, érdekes hangzásvilágban.

A zenekar első „sztoris” klipjében a többi karaktert a barátaik, ismerőseik formálták meg. Az így összeállt csapat profi stábokat megszégyenítően, tökéletesen tudott együttműködni.

„Úgy gondoltuk, hogy az első klipünkben szerepeljenek azok az emberek, akik az elejétől fogva drukkoltak, segítettek nekünk.” – mondja Weisz Nándor dobos-énekes. – „A ruhákat Szerencsés Gabó tervezte és készítette. A szereplők: Gaál Júlia, Mátyás Mimi, Mészáros Dániel, Aubéli Ottó és természetesen mi hárman. Az egész forgatáson, előkészületekben, szállításban, díszletépítésben, hangosításban pedig Varga Miklós és Lucza Ádám barátunk volt segítségünkre.”

„A klip hangulata tökéletesen fedi a szám hangulatát, mind a képi világában, mind a cselekmény mondanivalójában. Kicsit borongós, kicsit elvont, a valóságtól némileg elrugaszkodott világ – lelkesedik Simkó-Várnagy Mihály csellista. – Az egész egy fantáziaszülemény, laboratórium-szerű, indusztriális környezetben. Zenészek kábellel csatlakoztatva a rendszerhez és közvetlenül a tesztalanyhoz, aki gigászi hangerőn kapja a zenét. A végeredmény pedig a klipben látható (nevet).”

Természetesen nem csak a forgatás foglalja le a zenészek mindennapjait, legközelebb augusztus 19-én hallhatjuk őket koncertezni este 8 órakor Siófokon a Bor és kenyér ünnepén.