Hétvégére: Budapest Bár koncert

2015. augusztus 07.
Augusztus 8-án, szombaton a Budapest Bár lép fel a Tokaji Fesztiválkatlanban, Északkelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán.

Az egykori Patkóbányában kialakított Fesztiválkatlant tavaly nyáron adták át a nagyközönségnek, a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával felszerelt, 2500 fős nézőtérrel rendelkező színház szépen illeszkedik a csodálatos tokaji tájba. A szabadtéri színpadot körülölelő 30 méter magas meredek sziklafalak, a Bodrog közelsége, az egykori kőbánya különleges hangulatot teremtenek a hatalmas amfiteátrum változatos programjaihoz.

Kitűnő zenekar, fantasztikus énekesek és nagyszerű dalok – a Budapest Bár megváltoztatta a véleményünket, hogyan szólal meg egy cigányzenekar. 2014-ben két lemezt jelentettek meg: Húszezer éjszakás kaland, Délutáni csókok, 2015-ben egy Klezmer albummal lepték meg a közönséget – a Tokaji Fesztiválkatlan koncerten ezekből a dalokból és a régi kedvencekből is válogatnak.

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti, azzal a szándékkal, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának. Újraélesztette a rég elfeledett, de imádott, régi dallamokat, a közismerteket pedig új köntösbe öltöztette. Produkcióikban korok, kultúrák és generációk találkoznak. A régi kuplék, filmdalok a 20-as 30-as évekhez fűződő rajongásuk mellett, egyre többször nyúlnak a közelmúlt emblematikus rock- és pop slágereihez is.

Bővebb infó a koncertről itt!