Hallottad már Jess Glynne új albumát?

2015. augusztus 31.
A vörös hajú angol énekesnő nemrég megjelentette élete első nagylemezét, amely az egész világon telitalálatnak bizonyult!

Jess karrierjét a Clean Bandit Rather Be című dala lódította meg, hiszen a gigászi sláger az ő hangján csendült fel és mászott bele több százmillió ember fülébe! Innentől kezdve a szólóprojekt is természetes volt, megannyi elismeréssel együtt. A fiatal lány egy igen ellentmondásos időszakon van túl, hiszen míg magánéletében egy szakítás által a poklot járta meg, zeneileg hétmérföldes csizmával lépdelt előre, sikert sikerre halmozva. Ez adta az album alapötletét is, amely utalva a helyzetre az I Cry When I Laugh címet kapta.

Olyan kritikákat söpört be vele hazájában és a tengerentúlon például az NME-től vagy a Timestól, amikben szuperlatívuszokban beszélnek róla és méltó tagként üdvözlik őt az aktuális popkirálynők között.

Ezen kívül számtalan rekordot is döntött, ugyanis egyrészt az Egyesült Királyság legtöbb eladással induló előadója 2015-ben, másrészt pedig 5 egymást követő single-je is #1 helyezést ért el, amire eddig Angliában kizárólag Cheryl Cole volt képes. Youtube csatornája több mint 1 milliárd nézettséggel rendelkezik, a mostanra ikonikus Hold My Hand többszörös platinalemez, Spotify oldala roskadozik a milliós streamektől. (Magneoton/Warner Music)

A teljes albumot itt tudod meghallgatni!