Új lemezzel jelentkezik Bagdi Bella

2016. március 03.
Átformál, megerősít, inspirál, és bátorít – röviden így jellemezhető Bagdi Bella legújabb, Előttem legyen mindig út című lemeze, ami megnyugtatja a lelket, javítja a hangulatot és általánosságban hozzájárul a jólléthez és a negatív feszültségek kioldódásához. Az életmódfejlesztő tréner legújabb anyaga nem csak CD-n, de élőben is meghallgatható, hiszen Bella márciustól 35 magyar várost és 6 erdélyi helyszínt érintő turnéra indul.

A zene hangulatra gyakorolt nyugtató, stresszoldó hatása közismert, általa enyhíthetők egy nehéz nap fáradalmai és lelkileg is feltöltődhetünk. Bagdi Bella dalai kizárólag pozitív megerősítéseket és üzeneteket hordoznak, amelyek jó irányba befolyásolják az aktuális érzelmi állapotot. Az énekesnő a zenélés mellett a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője. Előttem legyen mindig út című legújabb albumának felvételei már hallgatás közben is gyógyítják a lelket, az éneklésük azonban még tovább fokozza a pozitív hatást, hiszen ilyenkor a szervezet több oxigént lélegez be, megnöveli a tüdő befogadóképességét, összehúzza a rekeszizmot és javítja a vérkeringést.

Ez a lehetőség nem csak otthon, de a személyes találkozások alkalmával is adott, mivel Bella koncertjein mindenki szabadon eldöntheti, szeretne-e bekapcsolódni vagy csak hallgatná az előadást. Bagdi Bella lemezbemutató turnéjának első állomása március 11-én Veszprémben lesz, majd Kiskunfélegyházán, Ózdon, Komlón, Szombathelyen, Miskolcon és számos további helyszínen folytatódnak a koncertek.

További infók ITT!

Hallgass bele a címadó dalba: