Itt a Soulwave új klipje!

2016. május 16. |

Megjelent a Soulwave új videoklipje. Nézd meg te is!

A Soulwave-t 2007-ben alapította Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait lélekemelő monumentalitás jellemzi: nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva.

Az áttörést 2015-ös Szélcsend című daluk hozta meg a végtelenül szerethető, karakteres srácok számára, ami debütálása után egy évvel még mindig szerepel a Petőfi Rádió Top 30-as listájában.

2016-ban teltházas turnén vettek részt a Halott Pénz vendégeként, és áprilisban megjelentették aktuális slágerüket, a Mindent Elhittemet, amelyet saját elmondásuk szerint a párkapcsolatokat széthúzó vagy éppen egyben tartó ellentétek inspirálták. A roppant személyes hangvételű dalhoz pedig egy kétszereplős videót forgattak, amelyet napjaink egyik legmenőbb kliprendezője, Miki357 jegyez.

„A forgatás egy teljes napot vett igénybe, helyszínéül pedig egy solymári bánya szolgált, ami elég egyedi hangulatot kölcsönzött a videónak” – mesélte a zenekar frontembere, aki egyben a kisfilm főszereplője is.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Marina Maximilian: „Nem tudunk elfutni az érzelmeink elől” énekesnő

Marina Maximilian: „Nem tudunk elfutni az érzelmeink elől”

Izgalmas táncelőadásokkal jön az UNDER500 Artus Stúdió

Izgalmas táncelőadásokkal jön az UNDER500