Őrült latin fiesta Villányban

2016. május 22.
A forróbbnál is forróbbnak ígérkezik 2016. a június 10-11. Villányban. Az ötéves Gere Jazz Fesztivál egy őrült latin fiestával ünnepel, ahol a sztárvendég a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója, énekese és annak új formációja lesz.

Egy fesztivál életében öt esztendő nem rendkívüli idő, mégis okot ad az ünneplésre, ezért az V. Gere Jazz Fesztivál a latin fiesta tematika köré épült. Az eseményen illatok, ízek, zamatok keverednek pezsdítő dallamokkal és varázslatos látvánnyal. A vendégek képzeletben egy Villány mediterrán levegőjénél is forróbb világba repülhetnek garden partink keretein belül, aminek ezúttal is Gere Attila Pincészetének kertje biztosít helyszínt.

Az évfordulós fesztivál idei sztárja a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója és énekese, Mark Reilly, aki a hollandiai New Cool Collective zenekarral társult, hogy közösen rögzítsék a 2016 elején megjelenő, ‘The Things You Love’ című stúdióalbumot. Villányban megszólalnak a frissen kiadott lemez válogatott szerzeményei, amelyeket lépten-nyomon megközölnek a kultikus Matt Bianco zenekar legnagyobb világslágerei, mint a “Whose Side Are You On?”, a “More Than I Can Bear”, a “Half A Minute” vagy a “Get Out Of Your Lazy Bed”. A kilenctagúvá bővült népes együttes fellépésének igazi kuriózuma, hogy ez a felállás és műsor Magyarországon az V. GERE Jazz-Fesztiválon debütál.

PROGRAM

2016. június 10. péntek

18:00 óra:     Kapunyitás
19:00 óra:      Enyedi Sugárka JazzTett
21:00 óra:      Ricardo Salsa Club

2016. június 11. szombat

17:00 óra:      Kapunyitás
18:00 óra:      Pátkai Rozina Quintet
20:00 óra:      Barrio Latino
22:00 óra:      Matt Bianco (Mark Reilly) & New Cool Collective