Királyfira lelt Budapest ikonikus Kiskirálylány szobra

2016. július 11.
Ki szeret egyedül várakozni az esőben vagy akár a tűző napsütésben? Ugye, nem sokan vagyunk ezzel így? De mi a helyzet Budapest páratlan szobraival? A Csók Világnapja alkalmából, a tartós párkapcsolatokat népszerűsítő Ragaszkodj hozzá! kampány szokatlan, urbanista fotózása keretében a belváros ikonikus szobrai is párra leltek.

Megszokhattuk már, hogy a Tavasz tündére pár nélkül sétál a Deák téren, a Kiskirálylány egyre csak várja hercegét, a kutyás lány egyedül játszik a Vígadó téren házikedvencével, Roskovics Ignác pedig múzsa nélkül kénytelen festeni a Duna-korzón. A Csók Világnapja alkalmából azonban pantomim művészek segítségével most Budapest sokak által kedvelt szobrai is társra találtak, még Columbo hadnagy sosem látott felesége is megmutatta magát.

A közelmúltban indult, a tartós párkapcsolatokat népszerűsítő Ragaszkodj hozzá! kampány keretében élő szoborrá váló pantomimesek lepték el a belvárost, hogy egy-egy fotó erejéig kedves párkapcsolati pillanatokat mutassanak meg a járókelőknek. A különleges, szobrokat helyzetbe hozó urbanista fotózás célja az volt, hogy rávilágítson, egy jól működő, kölcsönös szerelmen és bizalmon alapuló párkapcsolatban természetes módon akadnak civakodások is, de kellő figyelemmel és türelemmel ezeken át lehet lendülni.