Lemezzel és klippel jelentkezik a Random Trip

2016. augusztus 09.
Ingyenes lemezbeindító minifesztivállal ünnepel a Budapest Parkban augusztus 9-én.

Új korszak kezdődik a Random Trip, a nagy sikerű, improvizációs koncertsorozat életében: az alkotóműhely tagjai első lemezükön dolgoznak, amelyet egy különleges videoklippel vezetnek fel. A hivatalos klippremier augusztus 9-én a Budapest Parkban lesz, a Lemezbeindító minifesztivál keretein belül, ahol autós mozival, közönségtalálkozóval és egy minden eddiginél színesebb lineuppal készülnek a zenészek – mindezt pedig teljesen ingyenesen.

A Delov Jávor (dob) és DJ Q-Cee (lemezjátszó, beatbox) vezetésével több mint hét éve működő örömzenélés a hazai zenészek színét-javát felvonultatta már keddenként az A38-on a Random Trip bulikon. Azonban eddig stúdióban rögzítetetlen dalokkal, kizárólag a rögtönzésre építve zenéltek együtt a színpadon. Most viszont egy új életszakaszba lép a produkció, amely már az egész országot is bejárta, és elkészítik első lemezüket, melynek legelső dalához egy klipet is forgattak Fábián Juli és Wolfie (Punnany Massif) közreműködésével.

A résztvevők szeretnék a videót különleges módon bemutatni, így a Budapest Parkban augusztus 9-én (természetesen kedden) lesz alkalmunk először látni és hallani, hogy milyen is az első Random Trip dal. A minifesztivál további különlegessége, hogy nemcsak egy fantasztikus zenészekből álló lineuppal (Fábián Juli, Wolfie, Lábas Viki, Járai Márk, MC Kemon, Szepesi Mátyás, Bata István, Szebényi Dániel, DJ Q-Cee, Delov Jávor) és óriási bulival, de autós mozival és közönségtalálkozóval is várnak mindenkit, aki az elmúlt években akár csak egy Random Tripen is megfordult – legyen zenész vagy rajongó.