Jazz mindenkinek – Alba Regia Feszt!

2016. augusztus 10.
Augusztus 10-én a világhírű német Mo'Blow ad koncertet a székesfehérvári Alba Regia Feszten.

Újjászületése óta idén harmadik alkalommal lesz Alba Regia Feszt a királyok városában. A három napos fesztivál ez alatt a röpke pár év alatt máris hazánk egyik legjelentősebb zenei eseményévé nőtte ki magát. Az idei évben két helyszínen, ingyenes koncertekkel várják a jazz, a funk és általában véve a jó muzsikák szerelmeseit Székesfehérvárra.

A berlini Mo’Blow az egyik legkúlabb a jazz-funk csapat a nemzetközi palettán, koncertjük garantáltan felrázza majd kedélyeket. Vidám, energikus zenéjükkel még egyszer utoljára megörvendeztetnek minket augusztus 10-én a Hotel Magyar Király előtti téren. Most ugyanis búcsúturnéjuk keretében látogatnak el Magyarországra.

A Mo’Blow előtt a Garami Funky Staff muzsikál, de a záró nap is ígéretes: a nagyszínpadon KosziJanka, a Kék Nyúl Hammond Band és a hátborzongatóan sexi hangú, Sena lesznek. Az idei Alba Regia Feszt a dívák fesztiválja, tehetséges és gyönyörű énekesnők csokra várja a lágyságra és finom muzsikára éhezőket; Munkácsy Esztert és Zabos Reginát is láthatjuk a nagyszínpadon. A Múzeum Udvar meghitt légkörében pedig többek között Vörös Janka, az Oláh Krisztián Trió és a Várallyay Petra Trio nyújtanak majd felejthetetlen élényt.

Az Alba Regia Feszt koncertjei Székesfehérvár város támogatásának köszönhetően ingyenesen látogathatóak!