Jazz mindenkinek – Alba Regia Feszt!

2016. augusztus 10. |

Augusztus 10-én a világhírű német Mo'Blow ad koncertet a székesfehérvári Alba Regia Feszten.

Újjászületése óta idén harmadik alkalommal lesz Alba Regia Feszt a királyok városában. A három napos fesztivál ez alatt a röpke pár év alatt máris hazánk egyik legjelentősebb zenei eseményévé nőtte ki magát. Az idei évben két helyszínen, ingyenes koncertekkel várják a jazz, a funk és általában véve a jó muzsikák szerelmeseit Székesfehérvárra.

A berlini Mo’Blow az egyik legkúlabb a jazz-funk csapat a nemzetközi palettán, koncertjük garantáltan felrázza majd kedélyeket. Vidám, energikus zenéjükkel még egyszer utoljára megörvendeztetnek minket augusztus 10-én a Hotel Magyar Király előtti téren. Most ugyanis búcsúturnéjuk keretében látogatnak el Magyarországra.

A Mo’Blow előtt a Garami Funky Staff muzsikál, de a záró nap is ígéretes: a nagyszínpadon KosziJanka, a Kék Nyúl Hammond Band és a hátborzongatóan sexi hangú, Sena lesznek. Az idei Alba Regia Feszt a dívák fesztiválja, tehetséges és gyönyörű énekesnők csokra várja a lágyságra és finom muzsikára éhezőket; Munkácsy Esztert és Zabos Reginát is láthatjuk a nagyszínpadon. A Múzeum Udvar meghitt légkörében pedig többek között Vörös Janka, az Oláh Krisztián Trió és a Várallyay Petra Trio nyújtanak majd felejthetetlen élényt.

Az Alba Regia Feszt koncertjei Székesfehérvár város támogatásának köszönhetően ingyenesen látogathatóak!

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Mintha meglesnénk Adyt és Lédát a párizsi lakásukban bárnai péter

Mintha meglesnénk Adyt és Lédát a párizsi lakásukban

Egy falmászó klubban is lehet fesztivál – PLACCC Fesztivál 15. PLACCC Fesztivál

Egy falmászó klubban is lehet fesztivál – PLACCC Fesztivál