A Bajnok – interaktív sportkiállítás

2016. december 31.
A legmodernebb technológiákat alkalmazó, egyedülálló perspektívákból készült képanyaggal lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos tesztekkel tarkított kiállítás nyílik január 13-án, Budapesten.

A Bajnok – The Champion című interaktív élmény-expo április közepéig várja a nagyközönséget a Millenáris D épületében. A szervezők szerint „az utazó kiállítás megmutatja a küzdelem nemességét, átélhetővé teszi a sport utánozhatatlan atmoszféráját és a győzelem magasztosságát”.

Budapesten mutatkozik be először, majd innen indul világkörüli útjára, a minden elemében hazai fejlesztésű, de nemzetközi szinten is egyedinek számító interaktív sport-élmény-expo. Az 1500 m2-es alapterületű kiállításon tucatnyi sport-játék és teszt vár a több mint 50 játékállomáson, de megismerhetünk több ezernyi adatot, érdekességet a sportágak történetétől a bajnokká válás legapróbb rejtelmeitől is. Megtudhatjuk például, hogy vajon mit eszik Michael Phelps, kinek a legjobb a reflexe, vagy, hogy melyik a legösszetettebb sportág és miért született meg a kosárlabda.

A kiállítás egyedülálló látványvilágával, nagy felbontású képeivel, szuperlassított felvételeivel, izgalmas perspektívából készült vizuális megoldásaival a sport eddig felfedezetlen világába repíti a nagyérdeműt. A sosem látott, lenyűgöző felvételek több mint 15 szinkronizált felületen, majd’ 500 m2-en nyújtanak gigantikus vizuális élményt.

A kiállítás egyedisége abban is rejlik, hogy az aktív közönség teljesítményét monitorozni képes rendszer – ha játékos formában is – felméri a látogatók képességét, segítheti a szülőket a gyermekeik sportágválasztásában és akár megmutatja a bajnokká válásuk esélyeit.

Bővebb infó ITT!