Tegan and Sara indítják a 2017-es koncertszezont

2017. január 25.
A kanadai ikerpár legutóbbi, Love You to Death című lemeze 2016 júniusában jelent meg, a két lány azóta is jobbnál jobb számokkal és kreatívabbnál kreatívabb klipekkel kényezteti a közönségét. A magyar rajongókra már 2017 elején rámosolyog a szerencse: február 4-én élőben hallhatják kedvenc számaikat a Dürer Kertben.

Tegan and Sara a New Beat és a Recorder szervezésében érkezik az országba, a februári koncertjükön legutóbbi, Love You to Death című albumukat mutatják be a nagyérdeműnek. A kanadai ikerpár 1999-ben adta ki első nagylemezét Under Feet Like Ours címen. Pályára lépésük óta már hét lemezt adtak ki, azonban az igazi nemzetközi elismerést csak 2013-ban érték el Heartthrob című albumukkal, amely olyan slágereket tartalmazott, mint a Closer és az I Was a Fool.

A tavaly megjelent Love You to Death a lányok nyolcadik nagylemeze, amely emberi kapcsolati témákat jár körül 10 számon keresztül: kezdve az ikrek elszakíthatatlan, szoros kötelekétől (100x, White Knuckles), titkos szeretői viszonyokról (Boyfriend), a házasság intézményén keresztül (BWU) egészen egy anti-szerelmes dalig (U-turn).