Novák Péter Üzenet a Földről

2017. április 24.
Novák Péter és a Kultúrpart társulata Üzenet a Földről című darabját nagy sikerrel játsszák az ország számos színpadán. A produkció Weöres Sándor megzenésített verseire, és Novák interaktív beszélgetéseire épül a fenntartható fejlődés témakörében.Az előadásból most lemez is készült.

„Itt van minden nemzet apraja-nagyja, szabadon gyakorolva faji, nemi, etnikai, vallási meggyőződését. Álompolgári ismeretek alapfokon, a flóra és fauna, tűz, víz, föld, levegő, az éltető négy elem mellett” – foglalta össze az előadás üzenetét Novák Péter.

A Kultúrpart saját stúdiójában rögzített korongon 29 szám hallható. A zenészek között találjuk a Pál Utcai Fiúkból ismert Molnár Balázst, az Etnofon Zenei Társulás billentyűsét Küttel Dávidot, a Príma díjas fúvós Szokolay Dongó Balázst, a Kimnowak egykori dobosát Nyíri Sándort, valamint Braun László gitárost. Bár maga az előadás a 12-16 éves korosztálynak szól, a lemez korántsem gyereklemez: a felnőttek számára éppúgy fontos üzenetet közvetít, mint a fiataloknak. Üzenetet, a Földről.

Az esemény 17:00-kor kezdődik, lesz minden, mi szem szájnak ingere, no meg partra- és Holdra szállás, civil szervezetek és élő rádióműsor közvetítés.

A 18:00-kor kezdődő koncertre a belépés ingyenes, a Kultúrpart Egyesültet támogató jegy ára: 1000 Ft

Helyszín: Fonó Budai Zeneház
Időpont: 2017.05.01. 18:00

Fotó: Váradi Levente Borító: Braun László