Rúzsa Magdi egyetlen budapesti koncertje a Budapest Parkban

2017. április 27.
Ha Budapesten szeretnéd látni Rúzsa Magdit, ez az egyetlen lehetőséged idén, az énekesnő ugyanis a Budapest Parkot választotta egyetlen fővárosi koncerthelyszínének, ahol bővített repertoárral és egy különleges, új látványvilággal áll fel színpadra április 28-án.

Rúzsa Magdi kócos vadócból lett igazi díva, de ha a kedve úgy tartja, a mai napig kiáll a színpadra mezítláb, Magdi ugyanis ugyanaz a természetes lány maradt, akit 11 évvel ezelőtt megismertünk és megszerettünk. Pedig 2006 óta szinte minden díjat és elismerést bezsebelt: Artisjus- és Fonogram-díjas énekesnő, többszörös arany és platinalemezes előadó, 2007-ben 9. helyezett az Eurovízión és szerzői különdíjas is volt. A nagysikerű Aprócska blues-on túl olyan dalok kúsztak még a fülünkbe tőle, mint az Egyszer, a Szerelem, a Tejút, a Nélküled, az Ég és föld vagy az Április, melyekkel a slágerlistákat is meghódította. Tavaly februárban 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában, novemberben pedig megjelent az Érj hozzám című, legújabb stúdió albuma és a dupla teltházas Aréna koncert dvd és cd kiadványa. Az Érj hozzám nemcsak a közönséget hódította meg, de újabb Fonogram-díjat is hozott az énekesnőnek.

Magdi egy másik arcát pedig a Magdeléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjén ismerhetjük meg, ami a Pesti Színház repertoárjának népszerű darabja – eddig már 60 ezren látták. És amikor nem a színpadon énekel, akkor Gábriel Angyalház Alapítványával foglalkozik, aminek segítségével hátrányos helyzetű, jó tanuló diákokat és fiatal művészeket támogat.

Ha pedig koncertezésről van szó, idén Rúzsa Magdi számára a Budapest Parkban indul a szezon, ahol a nemrég megjelent Érj hozzám album dalai és a jól ismert slágerek mellett a kedvenc dalaival bővített repertoárral és izgalmas, új látvánnyal készül. Előtte Lóci játszik melegíti be a közönség hangszálait.