Boldogságról és fájdalomról énekel Takács Nikolas

2017. június 01.
Hét éve, hogy megismerte a nevét az ország, Takács Nikolas most újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében. Új zenei albumát június 16-án mutatja be nagy nyilvánosság előtt.

Takács Nikolas minden eddiginél jobban kitárulkozik dalaiban, új albuma hűen tükrözi lelkivilágát, világról alkotott nézetét, hitvallását. Ahogy ő mondja, ez a lemez „a lelke meztelen lenyomata”.

„Izgalmas és eseménydús az életem. Sok emlék, emberek, élethelyzetek azok, amelyek folyamatos ihletet adnak és nap, mint nap érzelmeket, gondolatokat váltanak ki belőlem. Hálás vagyok minden sikerért és elfogadom a fájdalmat is, mert tudom, hogy szükséges. Ez a lemez a lelkem lenyomata, kalap és sapka nélkül, ruha nélkül, teljesen meztelenül” – mondta Takács Nikolas.

Az énekes töretlenül járja az országot, a legnagyobb hazai fesztiváltermekben is telt házas koncertet ad, és határon túl is számos felkérésnek tesz eleget. Felkéréseinek és a szakma elismerésének köszönhetően nyáron sem unatkozik majd – hamarosan fontos bejelentésre készül. Június 16-án pedig a MoM Kulturális Központban mutatja be legutóbbi Be true and love nagylemezét.