Közös játékra hív idén a Színházak Éjszakája

2017. szeptember 07.
A játék a hívószava az idei Színházak éjszakájának. A 2017. szeptember 16-án hatodik alkalommal megrendezésre kerülő, egy éjszakás kalandtúra idén 35 színház több tucat programmal és számos újdonsággal várja az érdeklődőket.

A hagyományokhoz híven a programsorozat már délután elkezdődik és egészen másnap hajnalig tart. Lesz karaoke, az Őrült Nők Ketrece sztárjaival, duett a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész növendékeivel; kulisszajárás Budapest egyik új színházában, a Hatszín Teátrumban és az Operaház titkos tereiben. Illetve nyílt tánc-, olvasó- és előadáspróbák; nyilvános munkarendi értekezlet és beépítés; slampoetry és stand up est; kézműves foglalkozások és mesejátékok gyerekeknek; premier filmvetítés és színházi bemutatók; impró- és részvételi színházas workshopok; tiszteletbeli bábszínész képzés és beszédtechnika óra; jelmezpróba és túrós csusza party; vidéki vendégjáték és mester-tanítvány találkozás; táncos mulatság hajnalig.

Ráadásul a The Biebers csapatának köszönhetően saját dallal – Rakjuk össze – is előrukkolt a Színházak Éjszakája, mely amellett, hogy új közönségréteget kíván megszólítani, szeretné, ha a színház kilépne a komfortzónájából és megmutatná a fiataloknak – Puskás Petiék szavaival élve – hogy a színház is lehet #galaktikusan szexi.

Karszalagvásárlás: szeptember 1-jétől a résztvevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában, illetve a www.szinhazakejszakaja.hu és www.jegy.hu oldalon