Lady Gaga dokumentumfilmben mutatja meg, mi van a hírnév mögött

2017. szeptember 12. |

Lady Gaga egy Netflixes dokumentumfilmben mutatta meg, milyen az élete a csillogás mögött. Kiborul az American Horror Story forgatásán, virágokat kap volt a vőlegényétől és még a melleit is megmutatja a világhírű popsztár.

Gaga: Five foot two címmel jeleng meg dokumentumfilm Lady Gaga életéről, pontosabban arról, hogyan él a sztár a színfalak mögött. Az énekesnő még augusztusban jelentte be, hogy dokut készít róla a Netflix, azóta pedig már egy baromi szép plakát és egy nagyon izgalmas előzetes is kijött a filmhez.

Az előzetes tanúsága szerint Lady Gaga élete nagyjából olyan, amilyet egy popsztártól elvárnánk: vannak nagy hisztik, kioktatja a stábot, néha eléggé szétcsúszik (a kötelező elkenődött fekete szemfestékkel illusztrálva) és persze mindent belead a munkájába, legyen szó fájdalmas kozmetikai kezelésektől vagy elképesztően látványos és ugyanennyire kényelmetlen jelmezekben való fellépésekről.

A Grammy-díjas énekesnő állítólag megmutatja félelmeit és sérülékenyebb oldalát is, beszól Madonnának, virágot kap a volt vőlegényétől és még a melleit is simán felfedi a nézők előtt. A rajongóknak azt ígérik, hogy eddig nem látott oldaláról ismerhetik meg Lady Gagát, aki még talán sosem volt ennyire vicces, tiszteletreméltó és esendő.

A dokumentumfilmet szeptember 22-én mutatja be a Netflix.

Kíváncsi vagy rá milyen a jó filmplakát? Kattints IDE!

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Irodalom az Akváriumban akvárium

Irodalom az Akváriumban

Új Bodies kiállítás nyílik az emberi test

Új Bodies kiállítás nyílik

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal divatfotós

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal