Lady Gaga dokumentumfilmben mutatja meg, mi van a hírnév mögött

2017. szeptember 12.
Lady Gaga egy Netflixes dokumentumfilmben mutatta meg, milyen az élete a csillogás mögött. Kiborul az American Horror Story forgatásán, virágokat kap volt a vőlegényétől és még a melleit is megmutatja a világhírű popsztár.

Gaga: Five foot two címmel jeleng meg dokumentumfilm Lady Gaga életéről, pontosabban arról, hogyan él a sztár a színfalak mögött. Az énekesnő még augusztusban jelentte be, hogy dokut készít róla a Netflix, azóta pedig már egy baromi szép plakát és egy nagyon izgalmas előzetes is kijött a filmhez.

Az előzetes tanúsága szerint Lady Gaga élete nagyjából olyan, amilyet egy popsztártól elvárnánk: vannak nagy hisztik, kioktatja a stábot, néha eléggé szétcsúszik (a kötelező elkenődött fekete szemfestékkel illusztrálva) és persze mindent belead a munkájába, legyen szó fájdalmas kozmetikai kezelésektől vagy elképesztően látványos és ugyanennyire kényelmetlen jelmezekben való fellépésekről.

A Grammy-díjas énekesnő állítólag megmutatja félelmeit és sérülékenyebb oldalát is, beszól Madonnának, virágot kap a volt vőlegényétől és még a melleit is simán felfedi a nézők előtt. A rajongóknak azt ígérik, hogy eddig nem látott oldaláról ismerhetik meg Lady Gagát, aki még talán sosem volt ennyire vicces, tiszteletreméltó és esendő.

A dokumentumfilmet szeptember 22-én mutatja be a Netflix.

Kíváncsi vagy rá milyen a jó filmplakát? Kattints IDE!