Carbonfools klipremier a Marie Claire oldalán

2017. október 09.
Nem kisebb zenei újdonságot tartogattunk nektek hétfőre, mint a Carbonfools zenekar legfrissebb videoklipjét, amelyet először éppen nálunk, a Marie Claire oldalán nézhettek meg. A debütáló videóhoz egy rövid a zenekar alapítójával, Bicskei Titusszal készült interjú is párosul, jó szórakozást hozzá!

Miről maradt le, aki nem követte a The Carbonfools életét az elmúlt években?

Hát például a nagy leállásunkról, az előző énekesünk Fehér Balázs megunta, elege lett a pop szakmából a rock & ról életformából és visszavonult egy időre vagy talán örökre, ezért le kellett állni….Egy darabig bíztunk benne, hogy magához és visszatér, de mivel erre nem mutatott hajlandóságot, mi meg szerettük volna  tovább nyomni a muzsikálást, elkezdtünk új énekest keresni.

Meghallgattunk jó pár srácot, de egyik sem illett a Carbonfools világába. Benő a dobosunk talált Gáborra Kolozsvárott.
A Hiperkarma erdélyi turnéján az egyik zenekarban énekelt. Így a Benőnek rögtön megtetszett és rábeszélte hogy jöjjön el Budapestre meghallgatásra. Ő kapva kapott is az alkalmon, mi meg lecsaptunk rá. Budapestre költözött és ő az új énekesünk.

Milyen volt újra koncertezni illetve milyen dalokkal kezdtétek újra…Hogy fogadták az új énekest és régi slágereket.Új dalok reakciója a rajongóktól?

Szuper érzés volt újra a színpadon lenni ,persze az első koncerteken még kicsit teli volt a gatyánk, hogyan fogják majd fogadni a Gábort, de ez már a múlt,mert meglehetősen pozitív fogadtatásban részesültünk.Játszunk régi és új számokat egyaránt.Úgy vettem észre,hogy az újakat is legalább annyira kedvelik mint a régieket.Más most a Carbonfools mint pár éve volt energikusabbak ,nyersebbek,dinamikusabbak lettünk és szerintem ez így jó ,hogy zenekar folyamatosan változik fejlődik.

A Tau Ceti’s ennyire jól ment koncerten, hogy mindenképp koncertklipet szerettettek volna?

A Taut Ceti’s pörgős rockos dal és ez eléggé jellemző a színpadi  jelenlétünkre ,tehát adta magát hogy megmutassuk klipben is ,milyen most egy Carbon Live….

Mikor és hol lesz a lemezbemutató és mire készülhet, aki oda látogat, de még nem volt a nyáron az új Carbonon?
Első körben hat számos E.P.-t hozunk ki…

A lemezbemutatónk november 11-én a G3 klubban Budapesten lesz, persze játszunk sok régi számot is szokásunkhoz híven….