Mila Kunis tökéletes terápiája

2017. november 13.

A hatalmas sikert arató első részben megismert bevállalós anyatrió, úgy mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn visszatért a mozikba a Rossz anyák karácsonyában (16), és megint szembe megy az árral, hogy a leglazább, legbulisabb ünneppé varázsolják a karácsonyt. A káoszt csak tetézi, hogy a saját anyáikkal is meg kell küzdeniük.

Az alkotók szabadkezet adtak múzsáiknak, mindenki saját maga választhatta ki kit szeretnének filmbeli anyukájuknak. Mila Kunisnak Christine Baranskira esett a választása. „Azon gondolkodtam, ki lenne az a személy, akitől kissé zavarban érezném magamat. Egyből Christinre gondoltam. Írtam neki egy levelet, amiben azt ecseteltem, hogy jön a Rossz anyák a folytatása, és szeretném, ha ő játszaná el az anyukámat. Csak annyit válaszolt, hogy persze, benne van a dologban. Még a forgatókönyvet sem akarta elolvasni.”

Kristen Bell már régóta jó barátságban van Cheryl Hinesszal, így nem is volt kérdés, hogy Kiki nyomulós anyukájának szerepére tökéletes választás lesz. Kathryn Hahn-nak pedig régi vágya volt, hogy Susan Sarandonnal játsszon egy filmben. „El sem hittem, amikor igent mondott. Susan egy istennő,  egy legenda. Persze, hogy a filmbeli karakteremet, Carlat is lepipálja a lazaságban. Imádtam minden közös jelenet.”

Mila Kunis az interjúban azt is elárulta, hogy mindkét film igazi terápia volt a számára. „Az első filmet a kislányom születése után forgattam. Nem volt nehéz Amyt eljátszanom, mert akkor teljesen úgy is éreztem magamat, ahogy ő. Csak a családomra, a kislányomra fókuszáltam, hogy minden tökéletes legyen körülötte. Egyedül akartam irányítani, és közben magamról teljesen elfelejtkeztem. És jött ez a vígjáték, ami rádöbbentett, mennyire fontos a barátnőkkel töltött idő. Persze ehhez kell egy tökéletes pasi, aki mindenben támogat. Az enyém ilyen.”

Interjúnkat Mila Kunisszal keresd a decemberi Marie Claire-ben!