A magával ragadó Babé Sila – exkluzív divatfotók

2017. november 30.
Egyre többet hallani az éjszakában egy semmihez sem hasonlító, érzelmekkel teli hangot, amely rögtön magával ragad. Stahl Barbi, művésznevén Babé Sila zenei világában klasszikus R&B és soul-blues elemek keverednek az elektronikával. Érzéki és intim hangzása miatt a saját stílusát “hálószoba R&B-nek” nevezi.

Öt éve indult zenei pályafutása és két éve kezdett önálló előadóként fellépni. A dalszövegeket és a dallamokat is ő maga szerzi saját élményei alapján, a kidolgozásban pedig hazai és berlini producerek segítenek. Az elmúlt két évben megjelent két nagylemeze (9, August ), és elkészült két videoklipje is, Flower és Homesick címen.

“A stílusomról mindig is tudtam, hogy bevállalós és nem biztos, hogy itthon meg tudnám tölteni a legnagyobb koncerthelyszíneket, de nem is ez motivált, hanem maga az alkotás” – mondja Barbi, akit meg is lepett, hogy mégis milyen fogékony az itthoni közönség iránta.

Ennek ellenére továbbra is úgy gondolja, hogy a műfajra a külföldi közönség nyitottabb, ezt igazolják külföldi sikerei is: a hazai fellépések mellet az elmúlt két évben két külföldi fesztiválra is meghívást kapott, idén pedig egy menő New York-i és egy berlini klubban is koncertezett már. Sőt szintén idei örömhír, hogy azzal a nagy berlini kiadóval kötött szerződést, amelyikkel az Aurora, Apparat, Lena vagy a Charlotte OC is. Várhatóan a jövő év Barbi életében főleg Berlinről fog szólni, és egy nyugat-európai turnét is tervez.

Kabát: Nanushka, Félgarbó: OST, Farmer: Dániel Rózsahegyi, Cipő:  H&M

Kabát: Nanushka, Félgarbó: OST

Köntös: Nanushka, Felső: OST, Nadrág: Nanushka, Fülbevaló: H&M

Ing: OST, Top: Calvin Klein, Nadrág: Ost, Cipő: H&M, Fülbevaló: H&M

Bomber:  Dániel Rózsahegyi, Crop hoodie: Dániel Rózsahegyi, Nadrág: OST, Cipő: H&M

Fotó: Trunkó Bálint
Styling: Gláser Mária
Smink: Magyar Eszter
Haj: Bozsó Csongor