Ez történt az idei Grammy-gálán

2018. január 29.

Tegnap este adták át a Grammy-díjakat New Yorkban.  Bruno Mars mind a hat jelölését díjra váltotta, a 24K Magic az év legjobb albuma, az év felvétele, a That’s What I Like az év legjobb dala, majd R&B kategóriában is 3 díjat zsebelt be ugyanezzel a dallal és az albummal: a legjobb R&B dal, előadás és a legjobb R&B album díját is ő kapta.

Jay-Z, aki amúgy a legtöbb jelölést kapta (8 kategóriában reménykedhetett), egyetlen egy díjat sem vihetett haza tegnap este.

Az est másik nagy nyertese Kendrick Lamar, aki rap kategóriában 5 díjat kapott, az év felfedezettje Alessia Cara kanadai énekesnő, a legjobb pop szóló felvétel a Shape of You Ed Sheerantől, de ő kapta a legjobb pop album díját is.

Ennél azonban sokkal izgalmasabbak voltak a gála fellépői. Elton John, miután bejelentette visszavonulását még szívesebben látott vendég volt a Madison Square Garden színpadán, ráadásul Miley Cyrus-szal énekelt duettet.

Bruno Mars most is fergeteges bulit csapott, volt is ugye miért ünnepelnie, de fellépett Sting, Kesha és Camila Cabello is.

Fotók: Profimédia – Red Dot