Budapestre jön a Despacito királya

2019. április 14.
Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya augusztusban vadiúj és persze régebbi, mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba. 2019. augusztus 17-én, szombaton este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi.

A  Puerto Ricó-i énekes, dalszerző,vitathatatlanul  a világ egyik vezető latin zenei nagykövete. Több mint 20 éves karrierje során számos országban (Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela és Közép-Amerika) arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta, a Latin GRAMMY®-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével átlépte a határokat és elcsábította rajongóit.Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már együtt, köztük Justin Bieberrel vagy Demi Lovatóval.

A világsztár 2017-ben kitörölhetetlenül beleírta magát a zenetörténelembe, amikor megjelent Daddy Yankee-vel közös daluk, a Despacito, mely globálisan hatalmas sikert aratott.  A dal az azóta eltelt években sikert sikerre halmozott, idén pedig hivatalosan is ez lett minden idők legnézettebb videója a YouTube-on – jelenleg több mint 6 milliárd megtekintésnél jár. Emellett hétszeresen is bekerült a Guinness Recordok könyvébe is, többek között a legtöbbet lájkolt videóként.

Szóval aki nem akar lemaradni az év bulijáról és együtt akar táncolni és énekelni  a latin zene királyával a Despacito, Échame la Culpa, Imposible, Sola és még más Youtube-rekordokat megdöntött sikerszámokra, annak 2019. augusztus 17-én, este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában a helye!