Jön a Perry Mason sorozat

2020. június 21.
Június 22-től magyar felirattal nézhetjük az Emmy-díjas Matthew Rhys és Tatiana Maslany főszereplésével forgatott Perry Mason szériát.


Az 1931-ben, Los Angelesben játszódó széria igazi vizuális nyalánkságnak ígérkezik az HBO GO-n. A sztori is csupa pörgés, dráma, ahol az Egyesült Államok nagyobb része a gazdasági világválságot nyögi, ez a város virágzik. Olaj! Olimpiai játékok! Hangosfilm! Vallásos hév! És egy gyerekrablás, ami nagyon-nagyon csúnya véget ért. Az Erle Stanley Gardner karakterei alapján készült sorozat Perry Masonnek, Amerika leghíresebb fiktív védőügyvédjének az eredettörténetét meséli el. Amikor az évtized bűnügye beesik az ajtaján, Mason az igazság nyomába ered, és miközben fény derül a város visszásságaira, ő talán rátalál a saját feloldozásához vezető útra.

Kik domborítanak benne?

A Perry Mason című sorozat szereplőgárdájában látható Matthew Rhys mellett John Lithgow, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange és Robert Patrick.

Láttad már?